Povezane vesti
Obrt! Taksista ipak znao da je u korpi beba, evo šta se tačno desilo! Ovo je ostavljena devojčica u Vrnjačkoj Banji, a poruka…
Kurir 21.03.2019
Žena koja je, kako nezvanično saznajemo rodom iz Smedereva, na privremenom radu u inostranstvu i majka čak sedmoro dece, ostavila je žensku bebu staru samo nekoliko dana u taksiju kojim se iz Trstenika dovezla u Vrnjačku Banju. Beba se trenutno nalazi na… »
Taksista otkrio o čemu je pričao sa ženom koja je ostavila bebu: Počela je da plače i rekla da ima problem. Otvorila je korpu…
Telegraf 21.03.2019
- Rekla mi je da ima problem, jer je ostala trudna, da je morala da ode od kuće - ispričao je taksista Miloš Mitrović. Žena iz Smedereva, na privremenom radu u inostranstvu i majka sedmoro dece, ostavila je žensku bebu staru samo nekoliko dana u taksiju… »
Ovo je beba koju je majka navodno ostavila u taksiju (foto)
Večernje novosti 21.03.2019
Policija iz Kraljeva pronašla je majku bebe koja je ostavljena u korpi u taksi vozilu. Policija iz Kraljeva pronašla je majku bebe koja je ostavljena u korpi u taksi vozilu. Kako navode, taksista u Vrnjačkoj Banji dovezao je u sredu bebu u hitnu službu… »
HOROR U V.BANJI: Bebu staru nekoliko dana ostavila u taksiju i pobegla
IndeksOnline 21.03.2019
KRALJEVO – Nepoznata ženska osoba ostavila je taksisti u Vrnjačkoj Banji korpu u kojoj je bilo dete, pod izgovorom da je u korpi mačka, saznaje RTS. Žena je u taksi vozilo ušla sa dvoje dece i korpom i nakon vožnje izašla iz automobila i zamolila… »
Vesti dana »
"Svi Ukrajinci imaju jednu želju za Trampa" Zelenski razgovarao sa američkim predsednikom o okončanju rata: "Imamo neke dobre ideje za mir"
Blic pre 6 minutajoš 39 povezanih
Teheran najavio paklenu osvetu zbog udara na Bejrut! "Liban je naš život, pregažena je crvena linija, nećemo tolerisati Izrael"
Kurir pre 51 minutajoš 27 povezanih
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 11 satijoš 5 povezanih
Kakvo je ovo nevreme? Objavljeni snimci formiranja olujnih oblaka nad Srbijom: Ljudi u čudu gledaju prizore! Poplavljeni putevi, gromovi izazvali požare (video)
Kurir pre 1 minutjoš 115 povezanih
Troje poginulo, za jednom osobom se traga: Jezive scene nakon teške pomorske nesreće kod Splita, više osoba povređeno, jedrilica potpunula
Blic pre 31 minutajoš 29 povezanih