Povezane vesti
Topalkova ćerka helena ima 21, isto kao i buduća žena dede milojka iz Parova: Kad bi mi dovela dečka od 74 godine u kuću…
Kurir 21.03.2019
Dvadesetjednogodišnja Milijana Bogdanović i sedamdesetčetvorogodišnji Milojko Božić trenutno su jedan od najaktuelnijih parova u Srbiji. Po ulasku u vilu "Parova" privukli su još veću pažnju javnosti. Trenutno, par planira svedbu. Heleni… »
Koliko on ima godina? A ona? Kad se i Ana bekuta šokirala! Evo šta je srpska estrada rekla o Milijani (21) i Milojku (74), a…
Kurir 21.03.2019
Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) iz Pilatovića kod Požege već nekoliko dana su najpopularniji ljubavni par u regionu zbog šokantne razlike u godinama, koja je između njih čak 53 godine. "Pa ne znam, ja njih razumem, majke mi. I… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 5 satijoš 2 povezane