Povezane vesti

AMSS: Pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka turističkim mestima i vikend naseljima

Blic pre 30 dana
Saobraćaj je trenutno pojačanog intenziteta na autoputevima i na ostalim putevima I i II reda, a veći broj vozila očekuje se na izlazu iz većih gradova, kao i na svim putevima koji vode ka turističkim mestima i vikend naseljima, zbog čega iz AMSS savetuje vozačima da budu stpljivi za volanom i ne... »

AMSS: Po podne jači saobraćaj ka vikend odredištima

Blic pre 30 dana
Saobraćaj u Srbiji će se već sa prvim popodnevnim satima pojačati ka svim vikend destinacijama, saopstio je jutros Auto-moto savez Srbije. Iako ulazimo u period lepog vremena i porasta dnevnih temperatura, jutra i večeri su prohladni, pa se vozačima koji planiraju putovanja u više ili planinske... »

Stanje na putevima: Jači saobraćaj očekuje se po podne zbog vikendaša

Kurir pre 30 dana
BEOGRAD - Saobraćaj u Srbiji će se već sa prvim popodnevnim satima pojačati ka svim vikend destinacijama, saopstio je jutros Auto-moto savez Srbije. Iako ulazimo u period lepog vremena i porasta dnevnih temperatura, jutra i večeri su prohladni, pa se vozačima koji planiraju putovanja u više ili... »

Očekuje se pojačan saobraćaj ka vikend destinacijama

RTS pre 30 dana
RTS: Očekuje se pojačan saobraćaj ka vikend destinacijama
Saobraćaj u Srbiji će se već sa prvim popodnevnim satima pojačati ka svim vikend destinacijama, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.
Iako ulazimo u period lepog vremena i porasta dnevnih temperatura, jutra i večeri su prohladni, pa se vozačima koji planiraju putovanja u više ili planinske predele savetuje opreznija vožnja, jer je u ovim područjima kolovoz... »

AMSS: Povoljni vremenski uslovi za saobraćaj, na ulicama sve više motora

Blic pre 31 dan
Večeras vozače očekuju povoljni vremenski uslovi koji će omogućiti nesmetano odvijanje saobraćaja, koji je umerenog intenziteta i odvija se bez zastoja i prekida na svim državnim putevima I i II reda, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). AMSS ipak apeluje na vozače da budu pažljivi u vožnji... »
©2019 Netmark d.o.o.