Bačena bomba na ruski konzulat u Atini

Bačena bomba na ruski konzulat u Atini

Vesti online pre 27 dana
Napadači na motociklu bacili su rano jutros eksplozivnu napravu na zgradu ruskog Konzulata u Atini, saopšteno je iz policije.
Neimenovani policijski službenik izjavio je za Rojters da je verovatno bačena ručna bomba i da u incidentu niko nije povređen. On je dodao da se nije radilo o jakoj eksploziji. Za napad još niko nije preuzeo odgovornost, a... »

Bačena ručna granata na ruski konzulat u Ateni

SEEbiz pre 28 dana
ATENA - Napadači na motociklu bacili su eksplozivno sredstvo, vjerojatno ručnu granatu, na ruski konzulat u Ateni u petak rano ujutro, priopćila je policija.
"To je vjerojatno bila ručna granata. Nitko nije ozlijeđen", izjavio je policijski časnik za Reuters. Nitko nije preuzeo odgovornost za napad na ruski konzulat u atenskom predgrađu Psychicou. Manji napadi na tvrtke, policiju,... »

Ručna bomba bačena na ruski konzulat u Atini

Novi magazin pre 28 dana
Ručna bomba bačena je jutros u dvorište ruskog konzulata u Atini ali nije eksplodirala, saopštila je policija.
Bombu je bacila osoba koja je prošla pored zgrade na motoru u akciji tipičnoj za neke ekstremno levičarske grčke organizacije. Kvart gde se nalazi konzulat, u predgrađu Atine Halandriju brzo je zatvoren i specijalni timovi za... »

Bačena bomba na ruski konzulat u Atini

RTV pre 28 dana
RTV: Bačena bomba na ruski konzulat u Atini
ATINA - Napadači na motoru bacili su rano jutros eksplozivnu napravu, verovatno ručnu bombu, na konzulat Rusije u Atini, javlja Rojters pozivajući se na grčku policiju.
"Verovatno se radilo o ručnoj bombi, niko nije povređen", rekao je agenciji neimenovani policijski zvaničnik. Navodi se da niko za sada nije preuzeo odgovornost za napad na konzulat koji se nalazi u atinskom predgrađu Psihiko.... »

Atina: Bačena bomba na ruski konzulat

Mondo pre 28 dana
Napadači na motoru bacili ručnu bombu na konzulat Rusije u Atini
Napadači na motoru bacili su rano jutros eksplozivnu napravu, verovatno ručnu bombu, na konzulat Rusije u Atini, javlja Rojters pozivajući se na grčku policiju. "Verovatno se radilo o ručnoj bombi, niko nije povređen", rekao je... »

Ručna bomba bačena na ruski konzulat u Atini

Danas pre 28 dana
Ručna bomba bačena je jutros u dvorište ruskog konzulata u Atini ali nije eksplodirala, saopštila je policija.
Bombu je bacila osoba koja je prošla pored zgrade na motoru u akciji tipičnoj za neke ekstremno levičarske grčke organizacije. Kvart gde se nalazi konzulat, u predgrađThanassis Stavrakisu Atine Halandriju brzo je zatvoren i... »

Ručna bomba bačena na ruski konzulat u Atini

Večernje novosti pre 28 dana
Ručna bomba bačena je jutros u dvorište ruskog konzulata u Atini ali nije eksplodirala, saopštila je policija
Ručna bomba bačena je jutros u dvorište ruskog konzulata u Atini ali nije eksplodirala, saopštila je policija. Bombu je bacila osoba koja je prošla pored zgrade na motoru u akciji tipičnoj za neke ekstremno levičarske grčke... »

Ručna bomba bačena na ruski konzulat u Atini

B92 pre 28 dana
B92: Ručna bomba bačena na ruski konzulat u Atini
Atina -- Ručna bomba bačena je u dvorište ruskog konzulata u Atini ali nije eksplodirala, saopštila je policija.
Bombu je bacila osoba koja je prošla pored zgrade na motoru u akciji tipičnoj za neke ekstremno levičarske grčke organizacije. Kvart gde se nalazi konzulat, predgrađu Atine Halandriju brzo je zatvoren i specijalni timovi za... »

Napadači na motoru bacili ručnu bombu na konzulat Rusije u Atini

Blic pre 28 dana
Napadači na motoru bacili su rano jutros eksplozivnu napravu, verovatno ručnu bombu, na konzulat Rusije u Atini, javlja Rojters pozivajući se na grčku policiju. "Verovatno se radilo o ručnoj bombi, niko nije povređen", rekao je agenciji neimenovani policijski zvaničnik. Navodi se da niko za sada... »

Ručna bomba bačena na ruski konzulat u Atini

Al Jazeera pre 28 dana
Bombu je bacila osoba koja je prošla pored zgrade na motoru u akciji tipičnoj za neke ekstremno ljevičarske grčke organizacije.
Ručna bomba bačena je jutros u dvorište ruskog konzulata u Atini ali nije eksplodirala, saopštila je policija. Bombu je bacila osoba koja je prošla pored zgrade na motoru, u akciji tipičnoj za neke ekstremno ljevičarske grčke... »

Drama u Atini: Napadači na motoru bacili bombu na konzulat Rusije!

Kurir pre 28 dana
Napadači na motoru bacili su rano jutros eksplozivnu napravu, verovatno ručnu bombu, na konzulat Rusije u Atini, javlja Rojters pozivajući se na grčku policiju.
"Verovatno se radilo o ručnoj bombi, niko nije povređen", rekao je agenciji neimenovani policijski zvaničnik. Bomb disposal team at Russian consulate in Athens https://t.co/ACbEbgdxgN #Greece #Greeknews — sofokleous10... »

Ručna bomba bačena u dvorište ruskog konzulata u Atini

N1 Info pre 28 dana
Ručna bomba bačena je jutros u dvorište ruskog konzulata u Atini, ali nije eksplodirala, saopštila je policija.
Bombu je bacila osoba koja je prošla pored zgrade na motoru u akciji tipičnoj za neke ekstremno levičarske grčke organizacije. Kvart gde se nalazi konzulat, predgrađu Atine Halandriju, brzo je zatvoren i specijalni timovi za... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.