Lavrov: Iza platforme Prištine najverovatnije stoji SAD

Lavrov: Iza platforme Prištine najverovatnije stoji SAD

Politika pre 29 dana
Lavrov: Nisam siguran da je NATO slučajno bombardovao kinesku ambasadu
MOSKVA - SAD najverovatnije stoje iza platforme koju su kosovski Albanci objavili početkom marta, kaže šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. U intervjuu za potrebe filma „Zaokret iznad Atlantika” NTV, Lavrov je rekao: „Pre nekog... »

Lavrov: Iza ultimativnih izjava Prištine najverovatnije stoje SAD

N1 Info pre 29 dana
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je da iza ultimativnih izjava Prištine u pregovorima sa Beogradom stoje najverovatnije SAD.
"U prvoj dekadi marta Priština je objavila svoju pregovaračku platformu koja predstavlja ultimatum i koja glasi da bez ikakvih uslova mora u potpunosti biti priznata nezavisnost Kosova, a da Srbi nemaju pravo da utiču na rešenje... »

"Zapad i dalje gura pod tepih svoje i zločine OVK u SRJ"

B92 pre 29 dana
B92: "Zapad i dalje gura pod tepih svoje i zločine OVK u SRJ"
Moskva -- Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da zapadne zemlje prikrivaju zločine počinjene tokom vojne operacije NATO-a u SRJ 1999. godine.
Prenosise da je Lavrov to kazao u dokumentarcu ruske televizije NTV "Okret za 180 stepeni iznad Atlantika", govoreći o mogućnosti međunarodne istrage protiv predstavnika NATO u vezi sa smrću civila, udarima na civilna postrojenja... »

"NATO udar na ambasadu Kine u BG slučajan? Nisam siguran"

B92 pre 29 dana
B92: "NATO udar na ambasadu Kine u BG slučajan? Nisam siguran"
Moksva -- Vazdušni udar NATO na kinesku ambasadu u Beogradu 7. maja 1999. godine možda je bio nameran.
To je izjavio u dokumentarcu ruske televizije NTV "Okret za 180 stepeni iznad Atlantika" ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, prenosi TAS. "Mislim da je to bilo slučajno, ali nisam potpuno siguran", kazao je Lavrov,... »

Lavrov: Rusija je pokušala da zaustavi bombardovanje Jugoslavije

Vesti online pre 29 dana
"Rusija je uradila sve što je mogla kako bi zaustavila bombardovanje Jugoslavije 1999. godine", izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.
- Što se tiče mogućeg zaustavljanja katastrofe, mi smo uradili sve što smo mogli - rekao je Lavrov u intervjuu za dokumentrani film "Zaokret iznad Atlantika" na televiziji NTV. Po njegovim rečima, umnogome zahvaljujući ruskoj... »

Zapadne zemlje prikrivaju zločine NATO u SRJ

Politika pre 29 dana
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da zapadne zemlje prikrivaju zločine počinjene tokom vojne operacije NATO-a u Saveznoj Republici Jugoslaviji 1999. godine. TAS prenosi da je Lavrov to kazao u dokumentarcu ruske televizije NTV „Okret za 180 stepeni iznad Atlantika”, govoreći... »

Lavrov nema dlake na jeziku, zapadu saspe sve što misli: NATO udar na ambasadu Kine u Beogradu slučajan? Nisam siguran... Zapad nastavlja da gura svoje i zločine OVK pod tepih

Kurir pre 29 dana
MOSKVA - Vazdušni udar NATO na kinesku ambasadu u Beogradu 7. maja 1999. godine možda je bio nameran, izjavio je u dokumentarcu ruske televizije NTV "Okret za 180 stepeni iznad Atlantika" ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, prenosi TASS. "Mislim da je to bilo slučajno, ali nisam potpuno... »

Lavrov: Zapad gura pod tepih zločine počinjene tokom bombardovanja

RTS pre 29 dana
RTS: Lavrov: Zapad gura pod tepih zločine počinjene tokom bombardovanja
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov smatra da su zapadne zemlje prvi put započele s izmenom međunarodnog prava kada su bombardovale Jugoslaviju 1999.
Sergej Lavrov je u intervjuu za dokumentarac En-Ti-Vija pod nazivom "Okret za 180 stepeni iznad Atlantika" rekao da zapadne zemlje prikrivaju zločine počinjene tokom bombardovanja. "Mislim da je Zapad činio i da će nastaviti da... »

Lavrov: Zapadne zemlje prikrivaju zločine NATO u SRJ

Večernje novosti pre 29 dana
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da zapadne zemlje prikrivaju zločine počinjene tokom vojne operacije NATO-a u Saveznoj Republici Jugoslaviji 1999. godine
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da zapadne zemlje prikrivaju zločine počinjene tokom vojne operacije NATO-a u Saveznoj Republici Jugoslaviji 1999. godine. TASS prenosi da je Lavrov to kazao u... »

Žestoke optužbe: Lavrov: Zločini NATO i OVK se uporno guraju pod tepih

Blic pre 29 dana
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da zapadne zemlje prikrivaju zločine počinjene tokom vojne operacije NATO u Saveznoj Republici Jugoslaviji 1999. godine. TASS prenosi da je Lavrov to kazao u dokumentarcu ruske televizije NTV "Okret za 180 stepeni iznad Atlantika", govoreći... »

Lavrov: Zapad prikriva zločine NATO u SRJ

Mondo pre 29 dana
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da zapadne zemlje prikrivaju zločine počinjene tokom vojne operacije NATO-a u Saveznoj Republici Jugoslaviji 1999. godine.
Foto: MONDO/Mario Milojević (ilustracija) ilustracija TASS prenosi da je Lavrov to kazao u dokumentarcu ruske televizije NTV "Okret za 180 stepeni iznad Atlantika", govoreći o mogućnosti međunarodne istrage protiv predstavnika... »

Lavrov: Zapad prikriva zločine NATO u Jugoslaviji

RTV pre 29 dana
RTV: Lavrov: Zapad prikriva zločine NATO u Jugoslaviji
MOSKVA - Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da zapadne zemlje prikrivaju zločine počinjene tokom vojne operacije NATO-a u Saveznoj Republici Jugoslaviji 1999. godine.
TASS prenosi da je Lavrov to kazao u dokumentarcu ruske televizije NTV "Okret za 180 stepeni iznad Atlantika", govoreći o mogućnosti međunarodne istrage protiv predstavnika NATO u vezi sa smrću civila, udarima na civilna... »
©2019 Netmark d.o.o.