Povezane vesti

Lavrov: Iza platforme Prištine najverovatnije stoji SAD

Politika 22.03.2019
Lavrov: Nisam siguran da je NATO slučajno bombardovao kinesku ambasadu. MOSKVA - SAD najverovatnije stoje iza platforme koju su kosovski Albanci objavili početkom marta, kaže šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. U intervjuu za potrebe filma „Zaokret… »

Lavrov: Iza ultimativnih izjava Prištine najverovatnije stoje SAD

N1 Info 22.03.2019
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je da iza ultimativnih izjava Prištine u pregovorima sa Beogradom stoje najverovatnije SAD. "U prvoj dekadi marta Priština je objavila svoju pregovaračku platformu koja predstavlja ultimatum i koja glasi da… »

Lavrov: Rusija je pokušala da zaustavi bombardovanje Jugoslavije

Vesti online 22.03.2019
"Rusija je uradila sve što je mogla kako bi zaustavila bombardovanje Jugoslavije 1999. godine", izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. - Što se tiče mogućeg zaustavljanja katastrofe, mi smo uradili sve što smo mogli - rekao je… »

"NATO udar na ambasadu Kine u BG slučajan? Nisam siguran"

B92 22.03.2019
Moksva -- Vazdušni udar NATO na kinesku ambasadu u Beogradu 7. maja 1999. godine možda je bio nameran. To je izjavio u dokumentarcu ruske televizije NTV "Okret za 180 stepeni iznad Atlantika" ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, prenosi TAS… »

"Zapad i dalje gura pod tepih svoje i zločine OVK u SRJ"

B92 22.03.2019
Moskva -- Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da zapadne zemlje prikrivaju zločine počinjene tokom vojne operacije NATO-a u SRJ 1999. godine. Prenosise da je Lavrov to kazao u dokumentarcu ruske televizije NTV "Okret za 180 stepeni… »

Zapadne zemlje prikrivaju zločine NATO u SRJ

Politika 22.03.2019
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da zapadne zemlje prikrivaju zločine počinjene tokom vojne operacije NATO-a u Saveznoj Republici Jugoslaviji 1999. godine. TAS prenosi da je Lavrov to kazao u dokumentarcu ruske televizije NTV… »

Lavrov: Zapad gura pod tepih zločine počinjene tokom bombardovanja

RTS 22.03.2019
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov smatra da su zapadne zemlje prvi put započele s izmenom međunarodnog prava kada su bombardovale Jugoslaviju 1999. Sergej Lavrov je u intervjuu za dokumentarac En-Ti-Vija pod nazivom "Okret za 180 stepeni… »

Lavrov nema dlake na jeziku, zapadu saspe sve što misli: NATO udar na ambasadu Kine u Beogradu slučajan? Nisam siguran…

Kurir 22.03.2019
MOSKVA - Vazdušni udar NATO na kinesku ambasadu u Beogradu 7. maja 1999. godine možda je bio nameran, izjavio je u dokumentarcu ruske televizije NTV "Okret za 180 stepeni iznad Atlantika" ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, prenosi TASS… »

Žestoke optužbe: Lavrov: Zločini NATO i OVK se uporno guraju pod tepih

Blic 22.03.2019
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da zapadne zemlje prikrivaju zločine počinjene tokom vojne operacije NATO u Saveznoj Republici Jugoslaviji 1999. godine. TASS prenosi da je Lavrov to kazao u dokumentarcu ruske televizije NTV… »

Lavrov: Zapadne zemlje prikrivaju zločine NATO u SRJ

Večernje novosti 22.03.2019
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da zapadne zemlje prikrivaju zločine počinjene tokom vojne operacije NATO-a u Saveznoj Republici Jugoslaviji 1999. godine. Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da zapadne… »

Lavrov: Zapad prikriva zločine NATO u Jugoslaviji

RTV 22.03.2019
MOSKVA - Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da zapadne zemlje prikrivaju zločine počinjene tokom vojne operacije NATO-a u Saveznoj Republici Jugoslaviji 1999. godine. TASS prenosi da je Lavrov to kazao u dokumentarcu ruske… »

Lavrov: Zapad prikriva zločine NATO u SRJ

Mondo 22.03.2019
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da zapadne zemlje prikrivaju zločine počinjene tokom vojne operacije NATO-a u Saveznoj Republici Jugoslaviji 1999. godine. Foto: MONDO/Mario Milojević (ilustracija) ilustracija TASS prenosi da… »

Vesti dana »