Povezane vesti

Ne vraćajte se četnička kopiladi: Oni su posetili Karadžića, a onda su im stigle preteće poruke! (video)

Ne vraćajte se četnička kopiladi: Oni su posetili Karadžića, a onda su im stigle preteće poruke! (video)

Srbija danas 22.03.2019
Karadžić je rekao da je apsolutno svestan kakva je presuda doneta i to na način koji ne oslikava činjenično stanje i ne predstavlja zadovoljenje pravde. - Čini mi se da smo mi iz tima odbrane gore podneli presudu, nego Radovan Karadžić. On je nas… »
Delegacija Srpske u poseti svom prvom predsedniku: Ovo je njegov sledeći potez!

Delegacija Srpske u poseti svom prvom predsedniku: Ovo je njegov sledeći potez!

Alo 22.03.2019
Advokat ceo dan proveo u pritvorskoj jedinici. - Čini mi se da smo mi iz tima odbrane gore podneli presudu, nego Radovan Karadžić. On je nas smirivao - kaže advokat Goran Petronijević, koji je, sa Karadžićem, ceo dan proveo u pritvorskoj jedinici u… »
Delegacija srpske posetila Karadžića u hagu: Jasno mu je da je presuda politička! Mi smo teže podneli od njega, Radovan je…

Delegacija srpske posetila Karadžića u hagu: Jasno mu je da je presuda politička! Mi smo teže podneli od njega, Radovan je…

Kurir 22.03.2019
"Čini mi se da smo mi iz tima odbrane gore podneli presudu, nego Radovan Karadžić. On je nas smirivao", kaže advokat Goran Petronijević, koji je, sa Karadžićem, ceo dan proveo u pritvorskoj jedinici u Ševeningenu. On je u odličnom stanju, kaže… »

Vesti dana »