Повезане вести
Не враћајте се четничка копилади: Они су посетили Караџића, а онда су им стигле претеће поруке! (видео)
Србија данас 22.03.2019
Караџић је рекао да је апсолутно свестан каква је пресуда донета и то на начин који не осликава чињенично стање и не представља задовољење правде. - Чини ми се да смо ми из тима одбране горе поднели пресуду, него Радован… »
Делегација Српске у посети свом првом председнику: Ово је његов следећи потез!
Ало 22.03.2019
Адвокат цео дан провео у притворској јединици. - Чини ми се да смо ми из тима одбране горе поднели пресуду, него Радован Караџић. Он је нас смиривао - каже адвокат Горан Петронијевић, који је, са Караџићем, цео дан провео у… »
Делегација српске посетила Караџића у хагу: Јасно му је да је пресуда политичка! Ми смо теже поднели од њега, Радован је нас…
Курир 22.03.2019
"Чини ми се да смо ми из тима одбране горе поднели пресуду, него Радован Караџић. Он је нас смиривао", каже адвокат Горан Петронијевић, који је, са Караџићем, цео дан провео у притворској јединици у Шевенингену. Он је у… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 2 сатајош 47 повезаних

Мајка студента који штрајкује глађу: На очеву сахрану га довели у букагијама, као правог робијаша
Н1 Инфо пре 2 сатајош 15 повезаних

Преминуо прослављени амерички глумац и редитељ Роберт Редфорд
Морава инфо пре 33 минутајош 44 повезане

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 1 сатјош 27 повезаних

Шта је то геноцид: Дефиниција, критике и колико их је било до сада
Данас пре 8 минутајош 36 повезаних