Povezane vesti
Puckaroš bez vode do 13 sati
RTV 22.03.2019
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Puckaroš, Širine i deo Ulice Tome Maretića. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" javljaju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Dnevnik 22.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Puckaroš, Širine i deo Ulice Tome Maretića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije. bez vode će danas do 13 sati biti Puckaroš, Širine i deo Ulice Tome Maretića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Satelita bez vode zbog havarije
Dnevnik 22.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulice Anđe Ranković, Isidore Sekulić, Đorđa Krstića i Stevana Petrovića Brila. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Satelita bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti ulice Anđe Ranković, Isidore Sekulić, Đorđa Krstića i Stevana Petrovića Brila. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
Vesti dana »
Reči majke mladića iz diskoteke užasa odzvanjaju: "Ne znam da li mi je sin u bolnici ili mrtvačnici" (video)
Dnevnik pre 32 minutajoš 63 povezane
EU započela punu primenu CBAM mehanizma, naplata karbonskih taksi od danas i u Srbiji
Euronews pre 4 satijoš 35 povezanih
"Užasno je, mrtvi su" Svedoci otkrivaju potresne detalje velike tragedije u Švajcarskoj: Slavili su Novu godinu, u sekundi se sve pretvorilo u pakao (foto, video)
Blic pre 11 minutajoš 90 povezanih
Studenti i građani u Nišu obeležili 14 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
Jugmedia pre 4 satijoš 31 povezana
Saša Obradović saopštio dobre vesti pred Efes! Delije mogu da odahnu!
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih