Повезане вести

Интервју петком: „Жалим због 'колатералне штете', али је бомбардовање оправдано“, каже Џејми Шеј

Интервју петком: „Жалим због 'колатералне штете', али је бомбардовање оправдано“, каже Џејми Шеј

Јужне вести 22.03.2019
Гетти Имагес Џејми Шеј данас држи предавања и учествује у разговорима о безбедности Европе Цитати од Ендија Ворхола и Френка Синатре до Харија Трумана - разговор са Џејмијем Шејом показује да портпарол НАТО-а за време… »
Иста питања и исте дилеме две деценије после НАТО бомбардовања

Иста питања и исте дилеме две деценије после НАТО бомбардовања

Н1 Инфо 22.03.2019
У недељу се навршава 20 година од почетка Нато бомбардовања. И уочи ове годишњице иста питања - ко је крив, ко треба да се извини, а ко да опрости? Где је Београд 20 година касније, а где Приштина. Извор: Н1 Ни након 20… »
Брнабић: Свесни смо наших грешака, али бомбардовање је било грешка других

Брнабић: Свесни смо наших грешака, али бомбардовање је било грешка других

Радио 021 22.03.2019
Премијерка Ана Брнабић изјавила је да је Србија свесна грешака које је правила у прошлости, али да је НАТО бомбардовање 1999. године била грешка других, а не грађана Србије. На конференцији "НАТО агресија на СР Југославију: 20… »
Он је измислио термин "колатерална штета" Шеј: Волео бих да дођем у Београд, а да на мене не полете цигле

Он је измислио термин "колатерална штета" Шеј: Волео бих да дођем у Београд, а да на мене не полете цигле

Правда 22.03.2019
Жалим због "колатералне штете", али је бомбардовање СРЈ било оправдано - овако портпарол НАТО за време бомбардовања СРЈ Џејми Шеј тумачи догађаје од пре две деценије. По сопственом призању, после 1999. године није долазио у… »
Он је измислио термин "колатерална штета": Шеј: Волео бих да дођем у Београд, а да на мене не полете цигле

Он је измислио термин "колатерална штета": Шеј: Волео бих да дођем у Београд, а да на мене не полете цигле

Блиц 22.03.2019
Жалим због "колатералне штете", али је бомбардовање СРЈ било оправдано - овако портпарол НАТО за време бомбардовања СРЈ Џејми Шеј тумачи догађаје од пре две деценије. По сопственом призању, после 1999. године није долазио у… »
Брнабић: Свесни смо наших грешака, али НАТО бомбардовање је била грешка других

Брнабић: Свесни смо наших грешака, али НАТО бомбардовање је била грешка других

Н1 Инфо 22.03.2019
Премијерка Ана Брнабић изјавила је да је Србија свесна грешака које је правила у прошлости, али да је НАТО бомбардовање 1999. године била грешка других, а не грађана Србије. Извор: Н1 На конференцији "НАТО агресија на СР… »
Брнабић: Бомбардовање није било наша грешка, Србија мора да покуша да опрости

Брнабић: Бомбардовање није било наша грешка, Србија мора да покуша да опрости

РТВ 22.03.2019
БЕОГРАД - Председница Владе Србије Ана Брнабић поручила је данас да је бомбардовање СР Југославије било грешка других, а не грађана који су у сред Европе на крају 20. века били жртве оних са којима су се у два светска рата… »

Вести дана »