Povezane vesti

Intervju petkom: „Žalim zbog 'kolateralne štete', ali je bombardovanje opravdano“, kaže Džejmi Šej

Intervju petkom: „Žalim zbog 'kolateralne štete', ali je bombardovanje opravdano“, kaže Džejmi Šej

Južne vesti 22.03.2019
Getty Images Džejmi Šej danas drži predavanja i učestvuje u razgovorima o bezbednosti Evrope Citati od Endija Vorhola i Frenka Sinatre do Harija Trumana - razgovor sa Džejmijem Šejom pokazuje da portparol NATO-a za vreme bombardovanja Jugoslavije nimalo… »
Ista pitanja i iste dileme dve decenije posle NATO bombardovanja

Ista pitanja i iste dileme dve decenije posle NATO bombardovanja

N1 Info 22.03.2019
U nedelju se navršava 20 godina od početka Nato bombardovanja. I uoči ove godišnjice ista pitanja - ko je kriv, ko treba da se izvini, a ko da oprosti? Gde je Beograd 20 godina kasnije, a gde Priština. Izvor: N1 Ni nakon 20 godina kosovski čvor nije… »
Brnabić: Svesni smo naših grešaka, ali bombardovanje je bilo greška drugih

Brnabić: Svesni smo naših grešaka, ali bombardovanje je bilo greška drugih

Radio 021 22.03.2019
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je Srbija svesna grešaka koje je pravila u prošlosti, ali da je NATO bombardovanje 1999. godine bila greška drugih, a ne građana Srbije. Na konferenciji "NATO agresija na SR Jugoslaviju: 20 godina posle", Brnabić je… »
On je izmislio termin "kolateralna šteta" Šej: Voleo bih da dođem u Beograd, a da na mene ne polete cigle

On je izmislio termin "kolateralna šteta" Šej: Voleo bih da dođem u Beograd, a da na mene ne polete cigle

Pravda 22.03.2019
Žalim zbog "kolateralne štete", ali je bombardovanje SRJ bilo opravdano - ovako portparol NATO za vreme bombardovanja SRJ Džejmi Šej tumači događaje od pre dve decenije. Po sopstvenom prizanju, posle 1999. godine nije dolazio u Beograd, mada kaže da je… »
On je izmislio termin "kolateralna šteta": Šej: Voleo bih da dođem u Beograd, a da na mene ne polete cigle

On je izmislio termin "kolateralna šteta": Šej: Voleo bih da dođem u Beograd, a da na mene ne polete cigle

Blic 22.03.2019
Žalim zbog "kolateralne štete", ali je bombardovanje SRJ bilo opravdano - ovako portparol NATO za vreme bombardovanja SRJ Džejmi Šej tumači događaje od pre dve decenije. Po sopstvenom prizanju, posle 1999. godine nije dolazio u Beograd, mada kaže da je… »
Brnabić: Svesni smo naših grešaka, ali NATO bombardovanje je bila greška drugih

Brnabić: Svesni smo naših grešaka, ali NATO bombardovanje je bila greška drugih

N1 Info 22.03.2019
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je Srbija svesna grešaka koje je pravila u prošlosti, ali da je NATO bombardovanje 1999. godine bila greška drugih, a ne građana Srbije. Izvor: N1 Na konferenciji "NATO agresija na SR Jugoslaviju: 20 godina posle"… »
Brnabić: Bombardovanje nije bilo naša greška, Srbija mora da pokuša da oprosti

Brnabić: Bombardovanje nije bilo naša greška, Srbija mora da pokuša da oprosti

RTV 22.03.2019
BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić poručila je danas da je bombardovanje SR Jugoslavije bilo greška drugih, a ne građana koji su u sred Evrope na kraju 20. veka bili žrtve onih sa kojima su se u dva svetska rata borili. "Za našu zajedničku… »

Vesti dana »

RHMZ izdao upozorenje: U Srbiji danas nestabilno vreme

RHMZ izdao upozorenje: U Srbiji danas nestabilno vreme

Moj Novi Sad pre 32 minutajoš 31 povezana
Turska za prvu, Nemačka za drugu titulu

Turska za prvu, Nemačka za drugu titulu

Sportski žurnal pre 46 minutajoš 15 povezanih
Prva iskustva sa Alimentacionim fondom

Prva iskustva sa Alimentacionim fondom

Vreme pre 1 satjoš 6 povezanih