Povezane vesti
Darko Lazić otkrio: Ana me varala sa Danijelom sve dok nisam saznao za njega
Večernje novosti 22.03.2019
Folk pevač je rekao da njihov razvod nije slučajan i da je Ana bila u vezi sa Danijelom i pre nego što su odlučili da se raziđu. Darko Lazić je otkrio dobro skrivane detalje iz svog bračnog života sa Anom Sević. Folk pevač je rekao da njihov… »
Darko Lazić: Ana je izabrala momka koga poznajem. Varala me dok to nisam saznao!
Svet plus 22.03.2019
Nakon kraha ljubavi sa pevačicom Anom Sević, pevač Darko Lazić odlučio je da uplovi u novu romansu sa tada anonimnom devojkom Marinom Gagić. Nakon što je Lazić doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, Marina je dospela u žižu javnosti. Ana je… »
"Ana me je varala" (foto)
Mondo 22.03.2019
Pevač u intervjuu koji su preneli domaći mediji otkrio da ga je bivša supruga varala tokom braka. Pevač koji je krajem prošle godine doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću Darko Lazić, uskoro će postati tata po drugi put. On sa verenicom Marinom… »
Darko Lazić konačno otkrio: Ana me je varala sa njim dok smo bili u braku
Blic 22.03.2019
Darko Lazić otkrio je manje poznate detalje iz bračne zajednice sa Anom Sević. Prvi put je progovorio o prevari, ali i sa kim ga je pevačica varala. - Moja bivša žena izabrala je momka kojeg poznajem odranije. Kako ga poznajem? Mi smo bili u braku… »
Vesti dana »

U sukobima u Siriji ubijeno više od 1.000 ljudi: Predsednik poziva na mir
N1 Info pre 43 minutajoš 9 povezanih

Ovo je Esma koja je pronađena mrtva kod Tutina: Prijatelji i rodbina se opraštaju od nje
Nova pre 55 minutajoš 9 povezanih