Povezane vesti

Jeziva scena posle udesa u surčinu: Od auta Goce Božinovske nije ostalo ništa! Skroz izgoreo, ostala samo olupina (video)

Jeziva scena posle udesa u surčinu: Od auta Goce Božinovske nije ostalo ništa! Skroz izgoreo, ostala samo olupina (video)

Kurir 22.03.2019
Automobil "ford fijesta", koji je u vlasništvu pevačice Gordane Goce Božinovske, sleteo je sa puta i udario u stub električne rasvete i zapalio se. Pošto je auto, koji je vizio drug pevačiconog sina Mirka Šijana, sleteo u kanal pored puta, prevrnuo… »
Srušena bandera, delovi auta svuda po putu, izgorela trava: Ovo je mesto gde je auto Goce Božinovske sletelo s puta i…

Srušena bandera, delovi auta svuda po putu, izgorela trava: Ovo je mesto gde je auto Goce Božinovske sletelo s puta i…

Kurir 22.03.2019
Automobil ford fijesta koji se vodi na pevačicu Gordanu Gocu Božinovsku jutros oko 5 sati sleteo je s puta u Surčinu u jarak, udario u banderu, prevrnuo se na krov, zapalio i potpuno izgoreo! Vozač je pobegao sa mesta nesreće, a veoma brzo je na… »
Goca Božinovska u suzama: Jao Bože, živote moj! Više mi je svega dosta! (VIDEO)

Goca Božinovska u suzama: Jao Bože, živote moj! Više mi je svega dosta! (VIDEO)

Svet plus 22.03.2019
Automobil "Ford fiesta", koji je u vlasništvu estradne umetnice Gordane Goce Božinovske sleteo je sa puta i udario u stub električne rasvete. Nakon sto je upalo u kanal pored puta, vozilo se prevrnulo na krov, zapalilo i u potpunosti izgorelo. Goca… »
Goca Božinovska nakon što joj je auto izgoreo: "Ja sam umrla, ne mogu sebi da dođem, Mirko je dao drugu kola"

Goca Božinovska nakon što joj je auto izgoreo: "Ja sam umrla, ne mogu sebi da dođem, Mirko je dao drugu kola"

Blic 22.03.2019
Goca Božinovska u šoku je nakon što je automobil koji je registrovan na njeno ime u toku noći sleteo s puta, udario u banderu, prevrnuo se na krov, zapalio se i potpuno izgoreo. - Policija mi je javila šta se dogodilo, još uvek su mi u kući. Mirko… »
Božinovska o nesreći u surčinu: Auto je Mirko dao drugu, on je vozio u trenutku nezgode

Božinovska o nesreći u surčinu: Auto je Mirko dao drugu, on je vozio u trenutku nezgode

Večernje novosti 22.03.2019
Automobil "Ford fiesta", koji je u vlasništvu estradne umetnice Gordane Božinovske sleteo je sa puta i udario u stub za rasvetu. Automobil "Ford fiesta", koji je u vlasništvu estradne umetnice Gordane Božinovske sleteo je sa puta i udario u stub za… »
Goca Božinovska ekskluzivno za Kurir: Moj sin Mirko drugaru dao auto, a on ga slupao!

Goca Božinovska ekskluzivno za Kurir: Moj sin Mirko drugaru dao auto, a on ga slupao!

Kurir 22.03.2019
Automobil ford fijesta zvanično registrovan na pevačicu Gordanu Gocu Božinovsku jutros oko 5 sati sleteo je s puta u jarak, udario u banderu, prevrnuo se na krov, zapalio i potpuno izgoreo! Goca Božinovska ekskluzivno za Kurir je potvrdila da su njena… »

Vesti dana »