Dibala + 50.000.000 evra za Salaha – da ili ne?

Juventus spremio ponudu za Liverpul: Dibala i obeštećenje za Salaha

Večernje novosti pre 30 dana
Prema pisanju italijanskih medija Juve je spreman da pošalje veoma zanimljivu ponudu na “Enfild”
Italijanski velikan Juventus spreman da je Liverpulu ponudi Paula Dibalu i novac za egipatskog fudbalera Mohameda Salaha, piše "Tutomerkato". Dibala se nalazi na meti kluba sa Enfilda, a direktor "Stare dame" Fabio Paratići želi... »

Dibala + 50.000.000 evra za Salaha – da ili ne?

B92 pre 31 dan
B92: Dibala + 50.000.000 evra za Salaha – da ili ne?
Italijanski velikan Juventus spreman da je Liverpulu ponudi Paula Dibalu i novac za egipatskog fudbalera Mohameda Salaha, piše Tutomerkato.
Dibala se nalazi na meti kluba sa Enfilda, a direktor "Stare dame" Fabio Paratići želi da u sav posao ubaci i Salaha, uz obeštećenje koje bi trebalo da bude oko 50 miliona evra. Juventus je još u februaru označio hitrog napadača... »

Juventus daje Dibalu i novac za Salaha

Sportski žurnal pre 31 dan
Dibala se nalazi na meti kluba sa Enfilda, a direktor „Stare dame“ Fabio Paratići želi da u sav posao ubaci i Salaha, uz obeštećenje koje bi trebalo da bude oko 50 miliona evra
Italijanski velikan Juventus spreman da je Liverpulu ponudi Paula Dibalu i novac za egipatskog fudbalera Mohameda Salaha, piše Tutomerkato. Dibala se nalazi na meti kluba sa Enfilda, a direktor „Stare dame“ Fabio Paratići želi da... »
©2019 Netmark d.o.o.