Povezane vesti

Milošević je imao dve ponude za NATO da se izbegne bombardovanje, na kraju je ponudio i članstvo: Bulatović otkrio kako su reagovali predstavnici Alijanse

Telegraf pre 27 dana
Bila je to očajnička ponuda jedne male, sirote zemlje, koja je bila izložena velikoj vojnoj pretnji, rekao je Momir Bulatović
Ponuda Slobodana Miloševića Medlin Olbrajt da SR Jugoslavija postane članica NATO-a bila je očajnička ponuda jedne male, sirote zemlje, koja je bila izložena velikoj vojnoj pretnji, rekao je danas Momir Bulatović, predsednik... »

Bulatović: Srbija nudila da uđe u NATO kako bi izbegla bombardovanje!

Pravda pre 27 dana
Ponuda Slobodana Miloševića Medlin Olbrajt da SR Jugoslavija postane članica NATO-a bila je očajnička ponuda jedne male, sirote zemlje, koja je bila izložena velikoj vojnoj pretnji, rekao je danas Momir Bulatović, predsednik Savezne Vlade SRJ u vreme NATO agresije 1999. godine.
Bulatović je kazao da je ta ponuda došla na kraju, kao i da je tadašnje rukovodstvo SRJ pre toga ponudilo rudnike na koncesiju, na šta su dobili odgovor da je to interesantno, ali da neće. - Druga ponuda je bila baza, rekli smo... »

"Članstvo u NATO nuđeno da se izbegne bombardovanje "

B92 pre 27 dana
B92: "Članstvo u NATO nuđeno da se izbegne bombardovanje "
Beograd -- Ponuda Slobodana Miloševića Medlin Olbrajt da SR Jugoslavija postane članica NATO bila je očajnička ponuda male zemlje koja je bila izložena vojnoj pretnji.
To je rekao Momir Bulatović, predsednik savezne vlade SRJ u vreme NATO agresije 1999. godine. Bulatović je za Tanjug kazao da je ta ponuda došla na kraju, kao i da je tadašnje rukovodstvo SRJ pre toga ponudilo rudnike na... »

"Srbija nudila da uđe u NATO kako bi izbegla bombardovanje"

Blic pre 27 dana
Ponuda Slobodana Miloševića Medlin Olbrajt da SR Jugoslavija postane članica NATO-a bila je očajnička ponuda jedne male, sirote zemlje, koja je bila izložena velikoj vojnoj pretnji, rekao je danas Momir Bulatović, predsednik Savezne Vlade SRJ u vreme NATO agresije 1999. godine. Bulatović je za... »

"Nudili smo da uđemo u NATO da izbegnemo bombardovanje"

Mondo pre 27 dana
Ponuda Slobodana Miloševića Medlin Olbrajt da SR Jugoslavija postane članica NATO-a bila je očajnička ponuda jedne male, sirote zemlje, koja je bila izložena velikoj vojnoj pretnji, izjavio Momir Bulatović.
Foto: MONDO, Mario Milojević Bulatović koji je bio predsednik Savezne Vlade SRJ u vreme NATO agresije 1999. godine kaže za Tanjug da je ta ponuda došla na kraju, kao i da je tadašnje rukovodstvo SRJ pre toga ponudilo rudnike na... »

20 Godina kasnije Momir otkriva potez očajnika: Evo šta je Sloba Milošević nudio Medlin Olbrajt samo da Jugoslaviju spase bombi?! Samo su se nasmejali i podigli avione

Kurir pre 27 dana
BEOGRAD - Ponuda Slobodana Miloševića Medlin Olbrajt da SR Jugoslavija postane članica NATO bila je očajnička ponuda jedne male, sirote zemlje, koja je bila izložena velikoj vojnoj pretnji, rekao je Momir Bulatović, predsednik Savezne Vlade SRJ u vreme NATO agresije 1999. godine. Bulatović je kazao... »
©2019 Netmark d.o.o.