Povezane vesti

Srpska lista: Naši poslanici prisustvovali sednici Skupštine Kosova iz proceduralnih razloga

Danas 22.03.2019
Srpska lista saopštila je da su njeni poslanici danas „nakratko“ prisustvovali sednici kosovske skupštine „kako bi sprečili da im iz proceduralnih razloga budu oduzeti poslanički mandati“ i budu dodeljeni „privatnim Srbima Hašima Tačija i… »

Poslanici Srpske liste sprečili oduzimanje poslaničkih mandata

Večernje novosti 22.03.2019
Poslanici ove liste su prisustvovali sednici kosovske skupštine, kako bi ubacili kartice. PRIŠTINA - Poslanici Srpske liste u petak su nakratko prisustvovali sednici kosovske skupštine, kako bi ubacili kartice i sprečili da im iz proceduralnih razloga… »

Posle pet meseci: Poslanici Srpske liste danas u kosovskoj Skupštini, imali su samo jedan cilj

Blic 22.03.2019
Poslanici Srpske liste (SL) danas su nakratko prisustvovali sednici kosovske skupštine, kako bi ubacili kartice i sprečili da im iz proceduralnih razloga budu oduzeti poslanički mandati. - Naši poslanici su time ispunili svoju formalnu obavezu da ne… »

Poslanici Srpske liste nakratko u skupštinskim klupama

RTS 22.03.2019
Poslanici Srpske liste nakratko su prisustvovali sednici kosovske skupštine, kako bi ubacili kartice i sprečili da im iz proceduralnih razloga budu oduzeti poslanički mandati. "Naši poslanici su time ispunili svoju formalnu obavezu da ne odsustvuju sa… »

Poslanici Srpske liste u skupštini Kosova, sprečili oduzimanje mandata

RTV 22.03.2019
PRIŠTINA - Poslanici Srpske liste danas su nakratko prisustvovali sednici kosovske skupštine, kako bi ubacili kartice i sprečili da im iz proceduralnih razloga budu oduzeti poslanički mandati. "Naši poslanici su time ispunili svoju formalnu obavezu… »

Poslanici Srpske liste sprečili oduzimanje mandata

Dnevnik 22.03.2019
PRIŠTINA: Poslanici Srpske liste danas su nakratko prisustvovali sednici kosovske skupštine, kako bi ubacili kartice i sprečili da im iz proceduralnih razloga budu oduzeti poslanički mandati. "Naši poslanici su time ispunili svoju formalnu obavezu da… »

Vesti dana »