Povezane vesti
Sahranjeno 26 žrtava napada na Novom Zelandu
Glas Amerike 22.03.2019
Hiljade ljudi okupilo se na sahrani 26 od 50 žrtava masovnog ubistva u džamijama na Novom Zelandu. Najmlađa žrtva je trogodišnje dete. Imam Gamil Fuda se obratio hiljadama okupljnih ispred džamije u Krajstčerču. “Srca su nam slomljena, ali mi… »
Novozelanđani odali poštu žrtvama masakra u Krajstčerču
Danas 22.03.2019
Na Novom Zelandu građani su danas odali poštu za 50 muslimana koje je pre nedelju dana ubio australijski ekstremista u napadu na dve džamije u Krajstčerču. Širom zemlje danas je objavljen poziv na molitvu, posle koje su građani ubijenima odali… »
Dva minuta ćutanja za žrtve napada na Novom Zelandu
N1 Info 22.03.2019
Na Novom Zelandu danas su održana dva minuta ćutanja za žrtve napada u dve džamije pre sedam dana, a televizija i radio su prenosili tradicionalnu islamsku molitvu. Premijerka Džasinda Ardern pridružila se hiljadama ožalošćenih ljudi nedaleko od… »
Novi Zeland tuguje i moli za žrtve napada na džamije
Al Jazeera 22.03.2019
Ezan, poziv na molitvu, čuo se u petak diljem Christchurcha i Novog Zelanda gdje su se okupile hiljade ljudi kako bi odali počast za 50 ubijenih. Ezan, muslimanski poziv na molitvu, čuo se u petak diljem Christchurcha i Novog Zelanda gdje su se okupile… »
Vesti dana »
Tramp sankcionisao Međunarodni krivični sud i nazvao ga "nelegitimnim"!
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Rubio: Države koje kritikuju Trampov plan za Gazu treba da predlože šta uraditi i da se u to uključe
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
"Tramp nema plan za okončanje rata": Zelenski otkrio da je spreman sam za razgovore
Blic pre 4 satijoš 4 povezane