Povezane vesti
Mi kontrolišemo more i Kipar: Turski ministar odbrane žestoko provocira Grčku!
Pravda 22.03.2019
Turski ministar odbrane Hulusi Akar izazvao je nove kontroverze tvrdeći da se Egejsko more i Kipar nalaze unutar teritorijalnih voda Turske, prenosi grčki list Katimerini. - Mi kontrolišemo more i morsko dno. Crno more, Egejsko more, istočni Mediteran… »
Turski ministar odbrane provocira Grčku?
Sputnik 22.03.2019
Turski ministar odbrane Hulusi Akar izazvao je nove kontroverze tvrdeći da se Egejsko more i Kipar nalaze unutar teritorijalnih voda Turske, prenosi grčki list „Katimerini“. „Mi kontrolišemo more i morsko dno. Crno more, Egejsko more, istočni Mediteran… »
"Mi kontrolišemo more i Kipar": Turski ministar odbrane žestoko provocira Grčku
Blic 22.03.2019
Turski ministar odbrane Hulusi Akar izazvao je nove kontroverze tvrdeći da se Egejsko more i Kipar nalaze unutar teritorijalnih voda Turske, prenosi grčki list Katimerini. - Mi kontrolišemo more i morsko dno. Crno more, Egejsko more, istočni Mediteran… »
Vesti dana »
Na mesto v.d. direktora Pete beogradske gimnazije postavljen Ognjen Mrvaljević
RTV pre 15 minutajoš 24 povezane
Poljoprivrednici potpuno blokirali pojedine saobraćajnice u Srbiji
Vreme pre 0 minutajoš 38 povezanih
Vučić: Plan 2030-2035 neće zavisiti od toga ko će biti na vlasti, ja svakako neću biti predsednik
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Trgovinski sporazumi i carinska politika SAD pod pritiskom odluka Vrhovnog suda i reakcija EU
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju 24. i 25. februar 2026: hladan front, prestanak padavina i topliji period sa sunčanim intervalima
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 38 povezanih