Povezane vesti
Mi kontrolišemo more i Kipar: Turski ministar odbrane žestoko provocira Grčku!
Pravda 22.03.2019
Turski ministar odbrane Hulusi Akar izazvao je nove kontroverze tvrdeći da se Egejsko more i Kipar nalaze unutar teritorijalnih voda Turske, prenosi grčki list Katimerini. - Mi kontrolišemo more i morsko dno. Crno more, Egejsko more, istočni Mediteran… »
Turski ministar odbrane provocira Grčku?
Sputnik 22.03.2019
Turski ministar odbrane Hulusi Akar izazvao je nove kontroverze tvrdeći da se Egejsko more i Kipar nalaze unutar teritorijalnih voda Turske, prenosi grčki list „Katimerini“. „Mi kontrolišemo more i morsko dno. Crno more, Egejsko more, istočni Mediteran… »
"Mi kontrolišemo more i Kipar": Turski ministar odbrane žestoko provocira Grčku
Blic 22.03.2019
Turski ministar odbrane Hulusi Akar izazvao je nove kontroverze tvrdeći da se Egejsko more i Kipar nalaze unutar teritorijalnih voda Turske, prenosi grčki list Katimerini. - Mi kontrolišemo more i morsko dno. Crno more, Egejsko more, istočni Mediteran… »
Vesti dana »

Priveden student čija je fotografija postala simbol protesta
Nedeljnik pre 41 minutajoš 39 povezanih

Protest podrške studentkinji Nikolini koja je optužila Marka Krička za pretnje silovanjem: Stavili policajke da čuvaju zgradu JZO
Nova ekonomija pre 3 satajoš 42 povezane

"Vi mislite da policija ide na posao i jedva čeka da nekoga: Batina?!" Dačić o slučaju studentkinje Nikoline: "Ako je bilo zloupotrebe ovlašćenja..."
Blic pre 11 minutajoš 27 povezanih

Tramp: Sastanak Putina i Zelenskog je gotovo dogovoren, SAD neće slati trupe u Ukrajinu
NIN pre 11 minutajoš 217 povezanih