Povezane vesti
Turski ministar odbrane provocira Grčku?
Sputnik 22.03.2019
Turski ministar odbrane Hulusi Akar izazvao je nove kontroverze tvrdeći da se Egejsko more i Kipar nalaze unutar teritorijalnih voda Turske, prenosi grčki list „Katimerini“. „Mi kontrolišemo more i morsko dno. Crno more, Egejsko more, istočni… »
Mi kontrolišemo more i Kipar: Turski ministar odbrane žestoko provocira Grčku!
Pravda 22.03.2019
Turski ministar odbrane Hulusi Akar izazvao je nove kontroverze tvrdeći da se Egejsko more i Kipar nalaze unutar teritorijalnih voda Turske, prenosi grčki list Katimerini. - Mi kontrolišemo more i morsko dno. Crno more, Egejsko more, istočni… »
"Mi kontrolišemo more i Kipar": Turski ministar odbrane žestoko provocira Grčku
Blic 22.03.2019
Turski ministar odbrane Hulusi Akar izazvao je nove kontroverze tvrdeći da se Egejsko more i Kipar nalaze unutar teritorijalnih voda Turske, prenosi grčki list Katimerini. - Mi kontrolišemo more i morsko dno. Crno more, Egejsko more, istočni… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana