Povezane vesti

Tesla pozvao radnike da volontiraju kako bi ubrzali isporuku vozila

B92 pre 26 dana
B92: Tesla pozvao radnike da volontiraju kako bi ubrzali isporuku vozila
Ne pitaj šta tvoja firma može da uradi za tebe, već šta ti možeš da uradiš za nju - američki proizvođač traži od svojih radnika da dobrovoljno pomognu kompaniji kako bi se u što kraćem roku obavila isporuka velikog broja automobila.
Kako piše Biznis insajder, koji je imao uvid u mejl potpredsednika Tesle poslat na adrese šefova odeljenja u celoj kompaniji, američki proizvođač luksuznih električnih automobila traži da zaposleni dobrovoljno pomognu svojoj... »

Tesla pozvao radnike da volontiraju kako bi ubrzali isporuku vozila

Auto blog pre 29 dana
Ne pitaj šta tvoja firma može da uradi za tebe, već šta ti možeš da uradiš za nju - američki proizvođač traži od svojih radnika da dobrovoljno pomognu kompaniji kako bi se u što kraćem roku obavila isporuka velikog broja automobila. Kako piše Biznis insajder, koji je imao uvid u mejl potredsednika... »

Tesla zamolila radnike da volontiraju kako bi ubrzali dostavu vozila

Vrele gume pre 29 dana
Kompanija Tesla po običaju ubrzava dostavu vozila krajem svakog kvartala, pa će tako biti i ove godine. Razlika je u tome što su ovoga puta čelnici kompanije pozvali radnike da im u tome pomognu. Naime, list Business Insider prenosi da je potpredsednik kompanije Sandžej Sah poslao mejl šefovima... »
©2019 Netmark d.o.o.