Povezane vesti

NIS ulaže gotovo milion evra u zdravstvene institucije širom Srbije

Politika pre 32 dana
Kompanija NIS u okviru ovogodišnjeg programa „Zajednici zajedno“ ulaže gotovo milion evra (116,5 miliona dinara) u poboljšanje rada zdravstvenih ustanova u 13 gradova i opština širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Požarevac, Zrenjanin, Kikinda, Novi Bečej, Srbobran, Žitište,... »

NIS ulaže u zdravstvo oko milion evra

RTV pre 32 dana
RTV: NIS ulaže u zdravstvo oko milion evra
BEOGRAD - U Skupštini Srbije su generalni direktor Kompanije "NIS", Kiril Tjurdenjev i ministar zdravlja, Zlatibor Lončar potpisali Memorandum o saradnji, prema kom će ta kompanija ove godine, u okviru programa "Zajednici zajedno" uložiti 116,5 miliona dinara u poboljšanje rada zdravstvenih ustanova.
Direktor "NIS-a" potpisao je i Sporazume o saradnji sa gradonačelnicima i predsednicima opština u 13 lokalnih samouprava, u kojima će ovaj novac biti iskorišćen za rekonstrukciju i osavremenjivanje ustanova za zdravstvenu zaštitu... »

NIS ulaže gotovo milion evra u zdravstvene institucije širom Srbije

B92 pre 32 dana
B92: NIS ulaže gotovo milion evra u zdravstvene institucije širom Srbije
Đšompanija NIS u okviru programa “Zajednici zajedno“ ulaže gotovo milion evra u poboljšanje rada zdravstvenih ustanova u 13 gradova i opština širom Srbije
(Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Požarevac, Zrenjanin, Đšikinda, Novi Bečej, Srbobran, Žitište, Đšanjiža, Plandište). Ovim povodom danas je u Domu Narodne skupštine Republike Srbije potpisan Memorandum o saradnji između... »

NIS ulaže u zdravstvo milion evra

RTS pre 32 dana
RTS: NIS ulaže u zdravstvo milion evra
U okviru projekta "Zajednica zajedno" kompanija NIS ove godine uložiće milion evra za unapređenje zdravstvenih ustanova za decu i omladinu u 13 gradova i oština u Srbiji.
U lokalnim samoupravama gde posluje NIS, negde će se graditi nova dečija bolnica, ili rekonstruisati stara a negde nabavljati najsavremenija oprema za lečenje. "Ovo ulaganje ostaje naše trajno opredeljenje i ne zavisi od naše... »

Kompanija NIS ulaže oko milion evra u zdravstvene institucije širom Srbije

Danas pre 32 dana
Kompanija NIS saopštila je da u okviru ovogodišnjeg programa “Zajednici zajedno“ ulaže gotovo milion evra (116,5 miliona dinara) u poboljšanje rada zdravstvenih ustanova u 13 gradova i opština širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Požarevac, Zrenjanin, Kikinda, Novi Bečej, Srbobran, Žitište, Kanjiža, Plandište).
Tim povodom danas je u Domu Narodne skupštine Republike Srbije potpisan Memorandum o saradnji između kompanije NIS i Ministarstva zdravlja Republike Srbije, kao i sporazumi o saradnji NIS-a i 13 lokalnih samouprava u kojima... »

NIS ulaže gotovo milion evra u zdravstvene institucije širom Srbije

Večernje novosti pre 32 dana
Kompanija NIS uložiće ove godine oko milion evra u zdrvstvene ustanove u 13 gradova i opština širom Srbije, a sredstva će biti uložena u okviru projekta "Zajednici zajedno"
KOMPANIJA NIS u okviru ovogodišnjeg programa “Zajednici zajedno“ ulaže gotovo milion evra (116,5 miliona dinara) u poboljšanje rada zdravstvenih ustanova u 13 gradova i opština širom Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak,... »

Zajednici zajedno: 116,5 miliona dinara za zdravlje dece

Dnevnik pre 32 dana
NOVI SAD: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je potpisivanju Memoranduma o saradnji između kompanije NIS i Ministarstva zdravlja Republike Srbije kao i Sporazuma o saradnji te kompanije sa lokalnim samoupravama, u Skupštini Srbije.
Potpisivanjem sporazuma o saradnji ujedno počinje i ovogodišnji konkurs „Zajednici zajedno“, čiji je budžet u iznosu 116,5 miliona dinara, usmeren isključivo u oblast zdravstvene zaštite dece i omladine u lokalnim zajednicama u... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.