Povezane vesti
Gojković: Najponosnija sam na period kad sam bila gradonačelnica Novog Sada
Radio 021 22.03.2019
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da je u svojoj političkoj karijeri najponosnija na period kada je bila gradonačelnica Novog Sada. Ona je to izjavila na konferenciji "Žene u političkom životu" u Skupštini Vojvodine. Kako je istakla… »
Maja Gojković: Srbija visoko plasirana po učešću žena u politici, potrebna veća solidarnost
Novi magazin 22.03.2019
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas u Novom Sadu da se Srbija nalazi na 24 mestu u svetu po zastupljenosti žena u parlamentima, među 10 u kojima su žene na čelu vlade i među 55 država u kojima je na čelu državnog parlamenta žena… »
Gojković: Najponosnija sam na mandat gradonačelnice Novog Sada
RTS 22.03.2019
Srbija je na 24. mestu u svetu po zastupljenosti žena u politici, a među 10 zemalja u svetu u kojima su žene na čelu vlade svojih država, odnosno među 55 zemalja gde su žene na čelu parlamenta, navela je predsednica Skupštine Maja Gojković na… »
Vesti dana »
Orban: "Dobili smo više od 2,25 miliona glasova"; "Sa istim rezultatom 2014. ostvarili smo veliku pobedu"
B92 pre 22 minutajoš 39 povezanih
Američka vojska spremna da blokira iranske luke, dok Teheran preti lukama na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 12 minutajoš 111 povezana
Putevi Srbije: Spremno dočekujemo pojačan intenzitet saobraćaja nakon uskršnjih praznika
RTV pre 4 satijoš 22 povezane
Bili smo više glavom u meču koji nam život znači! Obradović o novoj pobedi: Našli smo način, ali mora bolje
Dnevnik pre 12 minutajoš 26 povezanih