Povezane vesti
Gojković: Najponosnija sam na period kad sam bila gradonačelnica Novog Sada
Radio 021 22.03.2019
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da je u svojoj političkoj karijeri najponosnija na period kada je bila gradonačelnica Novog Sada. Ona je to izjavila na konferenciji "Žene u političkom životu" u Skupštini Vojvodine. Kako je… »
Maja Gojković: Srbija visoko plasirana po učešću žena u politici, potrebna veća solidarnost
Novi magazin 22.03.2019
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas u Novom Sadu da se Srbija nalazi na 24 mestu u svetu po zastupljenosti žena u parlamentima, među 10 u kojima su žene na čelu vlade i među 55 država u kojima je na čelu državnog… »
Gojković: Najponosnija sam na mandat gradonačelnice Novog Sada
RTS 22.03.2019
Srbija je na 24. mestu u svetu po zastupljenosti žena u politici, a među 10 zemalja u svetu u kojima su žene na čelu vlade svojih država, odnosno među 55 zemalja gde su žene na čelu parlamenta, navela je predsednica Skupštine Maja Gojković na… »
Vesti dana »
Orban najavio da će pozvati Netanjahua u Mađarsku, dan nakon naloga za hapšenje MKS-a
Beta pre 1 satjoš 49 povezanih
VIDEO „Igrali smo kao… Da se ne izrazim ružno“: Nedović dugo nije bio ovako oštar, otkrio šta će Zvezda hitno da uradi
Nova pre 59 minutajoš 35 povezanih
Olujni vetar napravio nezapamćenu štetu u Banatu: Selo Jaša Tomić bez struje, stabla popadala
Telegraf pre 35 minutajoš 33 povezane
Počela saslušanja u Tužilaštvu uhapšenih za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV pre 24 minutajoš 21 povezana