Povezane vesti

Trinkijeri: Zvezda je favorit, nama je to samo stanica

Trinkijeri: Zvezda je favorit, nama je to samo stanica

N1 Info 22.03.2019
Pred prvi meč polufinala plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, trener crno belih Andrea Trinkijeri poručuje da je protivnik veliki favorit kao i da je zadovoljan svojom ekipom. Utakmica između Crvene zvezde i Partizana će biti veoma bitna… »
Trinkijeri: Ne učestvujem u igricama

Trinkijeri: Ne učestvujem u igricama

Mondo 22.03.2019
"Uvek sumnjam u one koji se svima sviđaju". Foto: Mondo/Goran Sivački Najavljujući utakmicu protiv Crvene zvezde mts u polufinalu ABA lige (subota, 19 časova, TV Arena sport), Partizanov trener Andrea Trinkijeri govorio je o "strelicama" i vređanjima… »
Video: "Rasterećeniji smo od Zvezde, osećam to"

Video: "Rasterećeniji smo od Zvezde, osećam to"

Mondo 22.03.2019
"Oni su veći favoriti i od Budućnosti, koja igra Evroligu", rekao je Partizanov trener u najavi plej-of serije ABA lige protiv "večitog rivala". KK Partizan priveo je kraju pripreme za najvažniji period sezone, koji će u subotu početi prvom utakmicom… »
Andrea Trinkijeri: Gledam moje igrače i zadovoljan sam onim što vidim, Zvezda je favorit ali…

Andrea Trinkijeri: Gledam moje igrače i zadovoljan sam onim što vidim, Zvezda je favorit ali…

Hot sport 22.03.2019
Trener Partizana Andrea Trinkijeri govorio je danas polufinalnoj seriji protiv Crvene zvezde. Trener Partizana poštuje protivnika, ali neće nositi belu zastavu na gostovanju Zvezdi. Crvena zvezda i Partizan nemaju nepoznanica. Već tri puta sastali su se… »
Trinkijeri: Zvezda je napravila tim za povratak u Evroligu! Vidim da smo rasterećeniji...

Trinkijeri: Zvezda je napravila tim za povratak u Evroligu! Vidim da smo rasterećeniji...

Mozzart sport 22.03.2019
„Ovo polufinale sa Crvenom zvezdom je važna stanica, ali i dalje za nas samo stanica”, kaže trener crno-belih. Subota, 19 časova, hala Aleksandar Nikolić. Vreme i mesto prvog obračuna Crvene zvezde i Partizana u polufinalu ABA lige. Tim povodom je… »
Trinkijeri: Zvezda je favorit, mi smo rasterećeniji

Trinkijeri: Zvezda je favorit, mi smo rasterećeniji

Večernje novosti 22.03.2019
Zvezda je pred finišom. Napravili su ekipu, fantastičnu, da se odmah vrati u Evroligu. Dugo nisam video toliko talenta u ABA ligi. Po meni su bolji i od Budućnosti - kaže trener Partizana. Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da je… »
Trinkijeri: "Zvezda je na različitom nivou od nas, ali mi 'grobari' smo navikli na teške trenutke

Trinkijeri: "Zvezda je na različitom nivou od nas, ali mi 'grobari' smo navikli na teške trenutke

Sportske.net 22.03.2019
Trener Partizana očekuje još jednu drugačiju utakmicu, ne osvrće se na prozivke. Trener Partizana Andrea Trinkijeri kaže da je Crvena zvezda "realno favorit" u polufinalu plej-ofa, rekavši da su timovi na različitim nivoima, ali je kazao da su "grobari"… »
Beogradski ŠOUTAJM! Pogledajte moćnu najavu ABA lige za polufinalnu seriju Zvezde i Partizana!

Beogradski ŠOUTAJM! Pogledajte moćnu najavu ABA lige za polufinalnu seriju Zvezde i Partizana!

Sportske.net 22.03.2019
Vrene je da vidimo jasnu sliku odnosa snaga ove dve ekipe u tekućoj sezoni. Sve ono što se dešavalo u ligaškom delu sezne ABA lige sada pada u zaborav, sve staje u narednih nekoliko utakmica, što u polufinalu, što u finalu za one ekipe koje uspeju da… »

Vesti dana »