Повезане вести

Тринкијери: Звезда је фаворит, нама је то само станица

Тринкијери: Звезда је фаворит, нама је то само станица

Н1 Инфо 22.03.2019
Пред први меч полуфинала плеј-офа АБА лиге између Црвене звезде и Партизана, тренер црно белих Андреа Тринкијери поручује да је противник велики фаворит као и да је задовољан својом екипом. Утакмица између Црвене звезде и… »
Тринкијери: Не учествујем у игрицама

Тринкијери: Не учествујем у игрицама

Мондо 22.03.2019
"Увек сумњам у оне који се свима свиђају". Фото: Мондо/Горан Сивачки Најављујући утакмицу против Црвене звезде мтс у полуфиналу АБА лиге (субота, 19 часова, ТВ Арена спорт), Партизанов тренер Андреа Тринкијери говорио је о… »
Видео: "Растерећенији смо од Звезде, осећам то"

Видео: "Растерећенији смо од Звезде, осећам то"

Мондо 22.03.2019
"Они су већи фаворити и од Будућности, која игра Евролигу", рекао је Партизанов тренер у најави плеј-оф серије АБА лиге против "вечитог ривала". КК Партизан привео је крају припреме за најважнији период сезоне, који ће у суботу… »
Андреа Тринкијери: Гледам моје играче и задовољан сам оним што видим, Звезда је фаворит али…

Андреа Тринкијери: Гледам моје играче и задовољан сам оним што видим, Звезда је фаворит али…

Хот спорт 22.03.2019
Тренер Партизана Андреа Тринкијери говорио је данас полуфиналној серији против Црвене звезде. Тренер Партизана поштује противника, али неће носити белу заставу на гостовању Звезди. Црвена звезда и Партизан немају непознаница… »
Тринкијери: Звезда је направила тим за повратак у Евролигу! Видим да смо растерећенији...

Тринкијери: Звезда је направила тим за повратак у Евролигу! Видим да смо растерећенији...

Моззарт спорт 22.03.2019
„Ово полуфинале са Црвеном звездом је важна станица, али и даље за нас само станица”, каже тренер црно-белих. Субота, 19 часова, хала Александар Николић. Време и место првог обрачуна Црвене звезде и Партизана у полуфиналу АБА… »
Тринкијери: Звезда је фаворит, ми смо растерећенији

Тринкијери: Звезда је фаворит, ми смо растерећенији

Вечерње новости 22.03.2019
Звезда је пред финишом. Направили су екипу, фантастичну, да се одмах врати у Евролигу. Дуго нисам видео толико талента у АБА лиги. По мени су бољи и од Будућности - каже тренер Партизана. Тренер кошаркаша Партизана Андреа… »
Тринкијери: "Звезда је на различитом нивоу од нас, али ми 'гробари' смо навикли на тешке тренутке

Тринкијери: "Звезда је на различитом нивоу од нас, али ми 'гробари' смо навикли на тешке тренутке

Спортске.нет 22.03.2019
Тренер Партизана очекује још једну другачију утакмицу, не осврће се на прозивке. Тренер Партизана Андреа Тринкијери каже да је Црвена звезда "реално фаворит" у полуфиналу плеј-офа, рекавши да су тимови на различитим нивоима, али… »
Београдски ШОУТАЈМ! Погледајте моћну најаву АБА лиге за полуфиналну серију Звезде и Партизана!

Београдски ШОУТАЈМ! Погледајте моћну најаву АБА лиге за полуфиналну серију Звезде и Партизана!

Спортске.нет 22.03.2019
Врене је да видимо јасну слику односа снага ове две екипе у текућој сезони. Све оно што се дешавало у лигашком делу сезне АБА лиге сада пада у заборав, све стаје у наредних неколико утакмица, што у полуфиналу, што у финалу за оне… »

Вести дана »