Povezane vesti

Haradinaj pozvao EU i SAD da pomognu u postizanju dogovora

B92 22.03.2019
Priština -- Premijer Kosova Ramuš Haradinaj pozvao je Evropsku uniju i SAD da pomognu u postizanju sporazuma sa Srbijom o međusobnom priznanju. "Pozivamo naše partnere Evropsku uniju i SAD da nam pomognu da ostvarimo ono što nije u našem kapacitetu… »

Haradinaj pozvao u pomoć SAD i EU, a ovo je njegov zahtev

Blic 22.03.2019
Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj pozvao je danas SAD i Evropsku uniju da pomognu Prištini u postizanju sporazuma sa Beogradom, koji bi predviđao međusobno priznanje. On je to rekao na otvaranju radova na putu "Tri heroja… »

Haradinaj: SAD i EU da pomognu postizanju sporazuma "za uzajamno priznavanje"

RTV 22.03.2019
PRIŠTINA - Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, pozvao je danas SAD i Evropsku uniju da pomognu Prištini u postizanju sporazuma sa Beogradom, koji bi predviđao međusobno priznanje. On je to rekao na otvaranju radova na putu… »

Haradinaj: SAD i EU da pomognu postizanju sporazuma

Večernje novosti 22.03.2019
Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, pozvao je SAD i Evropsku uniju da pomognu Prištini u postizanju sporazuma sa Beogradom. PRIŠTINA - Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, pozvao je SAD i Evropsku… »

Vesti dana »