Haradinaj pozvao EU i SAD da pomognu u postizanju dogovora

Haradinaj pozvao EU i SAD da pomognu u postizanju dogovora

B92 pre 29 dana
B92: Haradinaj pozvao EU i SAD da pomognu u postizanju dogovora
Priština -- Premijer Kosova Ramuš Haradinaj pozvao je Evropsku uniju i SAD da pomognu u postizanju sporazuma sa Srbijom o međusobnom priznanju.
"Pozivamo naše partnere Evropsku uniju i SAD da nam pomognu da ostvarimo ono što nije u našem kapacitetu, da se na kraju postigne sporazum između Kosova i Srbije o obostranom priznanju", rekao je Haradinaj na početku radova na... »

Haradinaj pozvao u pomoć SAD i EU, a ovo je njegov zahtev

Blic pre 29 dana
Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj pozvao je danas SAD i Evropsku uniju da pomognu Prištini u postizanju sporazuma sa Beogradom, koji bi predviđao međusobno priznanje. On je to rekao na otvaranju radova na putu "Tri heroja, Zahir Pajaziti, Hakif Zejnuljahu i Edmond Hodža",... »

Haradinaj: SAD i EU da pomognu postizanju sporazuma "za uzajamno priznavanje"

RTV pre 29 dana
RTV: Haradinaj: SAD i EU da pomognu postizanju sporazuma "za uzajamno priznavanje"
PRIŠTINA - Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, pozvao je danas SAD i Evropsku uniju da pomognu Prištini u postizanju sporazuma sa Beogradom, koji bi predviđao međusobno priznanje.
On je to rekao na otvaranju radova na putu "Tri heroja, Zahir Pajaziti, Hakif Zejnuljahu i Edmond Hodža", koji od Prištine vodi ka Mitrovici. Rekao je i da je reč o glavnom putu koji će povezati ekonomiju i privredu Kosova sa... »

Haradinaj: SAD i EU da pomognu postizanju sporazuma

Večernje novosti pre 29 dana
Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, pozvao je SAD i Evropsku uniju da pomognu Prištini u postizanju sporazuma sa Beogradom
PRIŠTINA - Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, pozvao je SAD i Evropsku uniju da pomognu Prištini u postizanju sporazuma sa Beogradom, koji bi predviđao međusobno priznanje. On je to rekao na otvaranju... »
©2019 Netmark d.o.o.