Povezane vesti
Napadač na tramvaj u Utrechtu priznao da je djelovao sam
Al Jazeera 22.03.2019
Gokmenu Tanisu, rođenom u Turskoj, prijete optužbe koje uključuju višestruko ubistvo s terorističkom namjerom. Holandsko tužilaštvo saopćilo je u petak da je napadač na tramvaj u holandskom gradu Utrechtu, u napadu u kojem su tri osobe ubijene, a tri… »
Napadač iz tramvaja priznao krivicu: Turčin koji je ubio troje ljudi rekao da je delovao sam
Kurir 22.03.2019
Holandsko tužilaštvo saopštilo je da je Gokmen Tanis, napadač koji je ubio troje ljudi u tramvaju u holandskom Utrehtu, priznao da je delovao sam. Ipak, motiv napada se još istražuje. Osumnjičenom, koji je rođen u Turskoj, prete optužbe koje uključuju… »
Osumnjičeni priznao napad u Utrehtu, tvrdi da je delovao sam
N1 Info 22.03.2019
Tridesetsedmogodišnji Gokmen Tanis, koji je osumnjičen za ubistvo tri osobe u tramvaju u Utrehtu, priznao je napad i izjavio da je delovao sam, saopštilo je holandsko tužilaštvo. Navedeno je da je Tanis zločin počinjen u ponedeljak priznao tokom… »
Napadač iz Utrehta tvrdi da je delovao sam
RTS 22.03.2019
Holandsko tužilaštvo saopštilo je da je napadač na tramvaj u Utrehtu, u napadu u kojem su tri osobe ubijene, a tri teže povređene, priznao da je delovao sam. Portparol tužilaštva Frans Zoneveld rekao je za AP da se motiv napada još nije poznat… »
Priznao krivicu: Turčinu određen pritvor zbog ubistva tri osobe u Utrehtu
Blic 22.03.2019
Muškarac osumnjičen za ubistvo tri osobe u pucnjavi u tramvaju u centru holandskog grada Utrehta priznao je krivicu pred sudijom i rekao da je delovao sam, saopštilo je tužilaštvo. Turčin Gokmen Tanis (37) optužen je za napad sa terorističkom namerom… »
Vesti dana »
Crna Trava, Predejane i Vučje kod Leskovca i Medveđa ostaju bez mogućnosti da toče gorivo na pumpama
Jug press pre 1 satjoš 47 povezanih
IAEA tvrdi: Nakon zemljotresa, nisu otkrivene abnormalnosti u nuklearki Fukušima
Večernje novosti pre 55 minutajoš 25 povezanih
Veliki odziv građana za upis prava svojine na neuknjižene objekte, prvog dana podneto 19.000 zahteva
RTS pre 25 minutajoš 125 povezanih
(VIDEO) Lepa slika iz Sarajeva: Zvezdaši su znali da se oduže
Sport klub pre 50 minutajoš 64 povezane