Povezane vesti
Napadač na tramvaj u Utrechtu priznao da je djelovao sam
Al Jazeera 22.03.2019
Gokmenu Tanisu, rođenom u Turskoj, prijete optužbe koje uključuju višestruko ubistvo s terorističkom namjerom. Holandsko tužilaštvo saopćilo je u petak da je napadač na tramvaj u holandskom gradu Utrechtu, u napadu u kojem su tri osobe ubijene, a… »
Napadač iz tramvaja priznao krivicu: Turčin koji je ubio troje ljudi rekao da je delovao sam
Kurir 22.03.2019
Holandsko tužilaštvo saopštilo je da je Gokmen Tanis, napadač koji je ubio troje ljudi u tramvaju u holandskom Utrehtu, priznao da je delovao sam. Ipak, motiv napada se još istražuje. Osumnjičenom, koji je rođen u Turskoj, prete optužbe koje… »
Napadač iz Utrehta tvrdi da je delovao sam
RTS 22.03.2019
Holandsko tužilaštvo saopštilo je da je napadač na tramvaj u Utrehtu, u napadu u kojem su tri osobe ubijene, a tri teže povređene, priznao da je delovao sam. Portparol tužilaštva Frans Zoneveld rekao je za AP da se motiv napada još nije poznat… »
Osumnjičeni priznao napad u Utrehtu, tvrdi da je delovao sam
N1 Info 22.03.2019
Tridesetsedmogodišnji Gokmen Tanis, koji je osumnjičen za ubistvo tri osobe u tramvaju u Utrehtu, priznao je napad i izjavio da je delovao sam, saopštilo je holandsko tužilaštvo. Navedeno je da je Tanis zločin počinjen u ponedeljak priznao tokom… »
Priznao krivicu: Turčinu određen pritvor zbog ubistva tri osobe u Utrehtu
Blic 22.03.2019
Muškarac osumnjičen za ubistvo tri osobe u pucnjavi u tramvaju u centru holandskog grada Utrehta priznao je krivicu pred sudijom i rekao da je delovao sam, saopštilo je tužilaštvo. Turčin Gokmen Tanis (37) optužen je za napad sa terorističkom… »
Vesti dana »

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 22 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 35 minutajoš 55 povezanih

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 35 minutajoš 40 povezanih

EU javno tužilaštvo potvrdilo: U toku istraga o zloupotrebi EU fondova u slučaju nadstrešnica
N1 Info pre 5 satijoš 35 povezanih