Повезане вести

Нападач на трамвај у Утрецхту признао да је дјеловао сам

Нападач на трамвај у Утрецхту признао да је дјеловао сам

Ал Јазеера 22.03.2019
Гокмену Танису, рођеном у Турској, пријете оптужбе које укључују вишеструко убиство с терористичком намјером. Холандско тужилаштво саопћило је у петак да је нападач на трамвај у холандском граду Утрецхту, у нападу у којем су три… »
Нападач из трамваја признао кривицу: Турчин који је убио троје људи рекао да је деловао сам

Нападач из трамваја признао кривицу: Турчин који је убио троје људи рекао да је деловао сам

Курир 22.03.2019
Холандско тужилаштво саопштило је да је Гокмен Танис, нападач који је убио троје људи у трамвају у холандском Утрехту, признао да је деловао сам. Ипак, мотив напада се још истражује. Осумњиченом, који је рођен у Турској, прете… »
Осумњичени признао напад у Утрехту, тврди да је деловао сам

Осумњичени признао напад у Утрехту, тврди да је деловао сам

Н1 Инфо 22.03.2019
Тридесетседмогодишњи Гокмен Танис, који је осумњичен за убиство три особе у трамвају у Утрехту, признао је напад и изјавио да је деловао сам, саопштило је холандско тужилаштво. Наведено је да је Танис злочин почињен у… »
Нападач из Утрехта тврди да је деловао сам

Нападач из Утрехта тврди да је деловао сам

РТС 22.03.2019
Холандско тужилаштво саопштило је да је нападач на трамвај у Утрехту, у нападу у којем су три особе убијене, а три теже повређене, признао да је деловао сам. Портпарол тужилаштва Франс Зоневелд рекао је за АП да се мотив напада… »
Признао кривицу: Турчину одређен притвор због убиства три особе у Утрехту

Признао кривицу: Турчину одређен притвор због убиства три особе у Утрехту

Блиц 22.03.2019
Мушкарац осумњичен за убиство три особе у пуцњави у трамвају у центру холандског града Утрехта признао је кривицу пред судијом и рекао да је деловао сам, саопштило је тужилаштво. Турчин Гокмен Танис (37) оптужен је за напад са… »

Вести дана »