Povezane vesti
“Možda zbog toga što nisam imao prisustvo oca…” Veljko Ražnatović progovorio o svom ponašanju i priznao da je bio…
Svet & Skandal 22.03.2019
Veljko Ražnatović poslednjih godina posvetio se boksu i to veoma uspešno, pa je u emisiji o borilačkim sportovima “U klinču” govorio o svojoj karijeri, ali i o svojoj porodici. Kako su mnogi zapamtili Veljkovo ponašanje od pre nekoliko godina, te su ga… »
"Možda je to što nisam imao prisustvo: Oca..." Veljko Ražnatović priznao: "Bio sam problematičan, sad znam šta mi je cilj"…
Blic 22.03.2019
Veljko Ražnatović (22), talentovani srpski bokser, bio je gost najpopularnije emisije o borilačkim sportovima - „U klinču“ gde je govorio o ciljevima u karijeri, ali i o slavnoj porodici Ražnatović iz koje je potekao. Autor Željko Čačija postavljao je… »
Vesti dana »
(BLOG) Zborovi organizuju Beogradski marš: Kolona stigla u Borču, odata pošta stradalima u padu nadstrešnice
N1 Info pre 6 minutajoš 7 povezanih
U UAE uhapšeno 10 stranih državljana zbog deljenja snimaka napada dronovima
NIN pre 46 minutajoš 43 povezane
Kurti i Sorensen dogovorili: Boravišne dozvole za srpske studente i prosvetne radnike na godinu dana na Kosovu
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
Izdato upozorenje! Košava će u Banatu dostizati udare olujne jačine
Dnevnik pre 3 satajoš 26 povezanih
Direktor Kancelarije za KiM: Došli smo do rešenja za Srbe u vezi sa Zakonom o strancima
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih