Повезане вести
Вучић на дан протеста поручио грађанима: Насиља више неће бити, а ако га буде, трајаће врло кратко (фото) (видео)
Телеграф 23.03.2019
Нема потребе да се људи плаше, рекао је он поводом последњих сцена са протеста "1 од 5 милиона" Председник Србије Александар Вучић посетио је Сремску Каменицу где је обишао радове на Радио телевизији Војводине (РТВ) и то на… »
Председник Вучић обишао Сремску Каменицу: "Све што су рушили ми ћемо обновити, Србија се подиже из пепела као феникс!"
Србија данас 23.03.2019
Председник Републике Србије Александар Вучић обилази данас радове на згради Радио-телевизије Војводине. Председник се прво захвалио грађанима, али и запосленима у РТВ на дивном дочеку, и уверио их је да силеџијство и напади на… »
Председник: Нова зграда РТВ-а симбол победе
РТВ 23.03.2019
СРЕМСКА КАМЕНИЦА - Председник Александар Вучић обишао је данас радове на изградњи нове зграде Радио-телевизије Војводине, а запосленима у покрајинском јавном сервису, који су га дочекали, поручио је да раде свој посао нормално… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро