Povezane vesti
Zaplena 27 kg marihuane u Novom Sadu
RTV 23.03.2019
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su više od 27 kilograma marihuane i uhapsili P. P. (1962), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih… »
Novosadska policija zaplenila 27 kilograma marihuane
Radio 021 23.03.2019
Novosadski policajci su zaplenili više od 27 kilograma marihuane i uhapsili P.P. (1962), osumnjičenog za trgovinu drogom. Droga je pronađena pretresom kuće koju je koristio osumnjičeni, u okolini Novog Sada. Bila je upakovana u više kesa, ukupne… »
Novosadska policija zaplenila 27kg marihuane
NoviSad.com 23.03.2019
Novi Sad - Novosadska policija zaplenila je više od 27 kilograma marihuane i uhapsila P. P. (57), osumnjičenog za trgovinu drogom. Droga je pronađena pretresom kuće koju je koristio osumnjičeni, u okolini Novog Sada, upakovana u više kesa, ukupne… »
U kući u okolini Novog Sada zaplenjeno više od 27 kg marihuane
Moj Novi Sad 23.03.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su više od 27 kilograma marihuane i uhapsili P. P. (1962), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Droga… »
Uhapšen bombaš iz Jajinaca: Sa njim pala i dva pomagača
Telegraf 23.03.2019
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Ž. S. (44), G. S. (42) i R. P. (34) zbog sumnje da su izvršili krivična dela iznude, izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljene… »
Vesti dana »
Vučić govorio o Vesiću prvi put od kad je izašao iz pritvora: Terao nas je da idemo na proteste, uvek sam se pitao šta rade ludaci tamo
Nova pre 19 minutajoš 28 povezanih
Kurtijevi specijalci upadaju u srpske kuće, ima privedenih? Terorišu stanovništvo Zubinog Potoka posle eksplozije, blokirali čitava sela - ljudi uznemireni
Kurir pre 13 minutajoš 58 povezanih
Gligorijević: Ne bih ponižavala srednjoškolce da sam na mestu funkcionera, mladi su, imaju ideale
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Sirijski pobunjenici preuzimaju kontrolu u Alepu, kažu posmatrači
BBC News pre 55 minutajoš 23 povezane
Đurić: Osuđujemo napad na Ibarsko-lepenački kanal, optužbe Kurtija potencijalno ukazuju na umešanost Prištine
RTS pre 2 satajoš 15 povezanih