Povezane vesti

O ovome je godinama ćutala: Marija Šerifović otkrila šta je od predsednika i države dobila za pobedu na Evroviziji, u…

O ovome je godinama ćutala: Marija Šerifović otkrila šta je od predsednika i države dobila za pobedu na Evroviziji, u…

Blic 23.03.2019
Jedan od najboljih vokala na našim prostorima jeste Marija Šerifović koja je 2007. godine postigla veliki uspeh pobedivši na Evroviziji. Marija Šerifović je "Molitvom" oduševila celu planetu, međutim, pored ponosa i zadovoljstva pričinjenog sebi… »
Marija Šerifović ćutala je o ovome punih 12 godina! Dovela je Evroviziju u Srbiju, a evo kako joj se zemlja odužila: Kad se…

Marija Šerifović ćutala je o ovome punih 12 godina! Dovela je Evroviziju u Srbiju, a evo kako joj se zemlja odužila: Kad se…

Kurir 23.03.2019
Marija Šerifović sa pesmom "Molitva" pobedila je 2007. godine na "Evroviziji" koja se održavala u Finskoj. Odgovarajući na pitanje kako joj se zemlja odužila za ostvareni uspeh, rekla je sa osmehom: "Nikako! (smeh) Nikako... Ali, ja ne zameram". Od… »
Marija Šerifović: Srbija mi nije ništa dala zbog pobede na Eurosongu

Marija Šerifović: Srbija mi nije ništa dala zbog pobede na Eurosongu

Tračara 23.03.2019
Gostujući u emisiji Pressing u zagrebačkom studiju televizije N1, Marija Šerifović, koja je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2007 istakla je da joj država nikako nije zahvalila na pobedi. Na pitanje voditeljke kako joj je država vratila za sve… »
Marija Šerifović otkrila nepoznate detalje: Od bivšeg predsednika sam za pobedu na Evroviziji dobila JEDNU BOMBONJERU

Marija Šerifović otkrila nepoznate detalje: Od bivšeg predsednika sam za pobedu na Evroviziji dobila JEDNU BOMBONJERU

Svet & Skandal 23.03.2019
Marija Šerifović 2007. godine pobedila je na Evroviziji održanoj te godine u Finskoj, sada već čuvenom pesmom “Molitva”. Međutim, pored ponosa i zadovoljstva pričinjenog sebi i svom narodu, Marija kaže da ništa drugo nije dobila od svoje… »

Vesti dana »