Povezane vesti
Marija Kulić: Biće mi lakše kad Miljana nije tu, iskidala sam silne živce zbog nje! (VIDEO)
Svet plus 24.03.2019
Majka Miljene Kulić, Marija Kulić se vratila u rijaliti ali ovoga puta sama. Biće mi lakše kad Miljana nije tu, iskidala sam silne živce zbog nje! Majka Miljane Kulić, Marija Kulić iz Niša, vratila se u rijaliti "Zadruga 2" nakon dvanaest dana… »
Kulićeva opet na malim ekranima, plačući se vratila u rijaliti: Miljana je osramotila porodicu! A Zola je pravi prizetko…
Kurir 24.03.2019
Marija Kulić ponovo je ušla u rijaliti "Zadruga 2". Ona je istakla da joj je ćerka Miljana pokidala sve živce, kao i njen verenik Lazar Čolić Zola, koji su pobegli iz rijalitija i stacionirali se u Nišu, u njenom rodnom gradu. -Jedva sam čekala da… »
"Miljana i zola planiraju svadbu": Marija Kulić se vratila u "Zadrugu 2", pa otkrila zašto Lazara ne može da trpi
Blic 24.03.2019
Marija Kulić nakon što je sa Željkom napustila rijaliti "Zadruga 2" rešila je da se bez ćerke Miljane i bebe vrati na luksuzno imanje u Šimanovcima. Naime, Marija Kulić je ispričala kako se sada slaže sa Lazarom Čolićem Zolom, izabranikom njene… »
Vesti dana »
Igor Kojić i Sofija izgovorili sudbonosno DA u tajnosti: Detalji intimnog venčanja!
Svet plus pre 54 minutajoš 22 povezane
Dan žalosti, zastave na pola koplja: Srbija tuguje zbog tragedije na Cetinju
Kurir pre 8 satijoš 21 povezana
Vlada formirala timove za pregovore sa Rusima o dugoročnom gasnom aranžmanu i NIS-u
RTS pre 5 satijoš 19 povezanih