Povezane vesti
Žorž Vea: Predsednik kog niko ne sme da napadne
Južne vesti 24.03.2019
BBC Niko se ne približava Vei kada ima loptu Predsednik Liberije i jedan od najboljih afričkih fudbalera svih vremena, Žorž Vea, i dalje ponekad subotom istrči na teren. Novinar BBC-ja, Majk Tompson, gledao je jednu od tih utakmica na kojoj su se… »
Radio 021 24.03.2019
Šta se dešava kada fudbaler Žorž Vea postane predsednik? Protivnici se boje da krenu na njega. Bukvalno. BBC Niko se ne približava Vei kada ima loptu Predsednik Liberije i jedan od najboljih afričkih fudbalera svih vremena, Žorž Vea, i dalje… »
BBC News 24.03.2019
Šta se dešava kada fudbaler Žorž Vea postane predsednik? Protivnici se boje da krenu na njega. Bukvalno. Predsednik Liberije i jedan od najboljih afričkih fudbalera svih vremena, Žorž Vea, i dalje ponekad subotom istrči na teren. Novinar BBC-ja… »
Vesti dana »

Studenti čekaju pravdu: Buka i performans ispred sudnice, početak suđenja odložen
Novi magazin pre 50 minutajoš 53 povezane

Poznati voditelj isprozivao Trampa: "Njegovom timu ne bi poverio ni da organizuje žurku iznenađenja"
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane

Još tri žene žrtve u požaru u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
Danas pre 8 satijoš 23 povezane

Rio Tinto potvrdio da je prijavio „Jadar“ za strateški projekat EU
Nedeljnik pre 6 satijoš 33 povezane

"Stiglo mi je pismo od nepoznate žene, kaže da je Danka tamo viđena..." Otac optuženog za ubistvo šokira
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane