Povezane vesti

Ambasade osam zemalja: Pamtimo 24. mart kao dan kada je diplomatija podbacila

Novi magazin pre 30 dana
Zvaničnici ambasada osam zemalja uputili su danas zajedničku izjavu saučešća povodom 20. godišnjice početka bombardovanja SR Jugoslavije u kojoj su naveli da 24. mart pamte "kao dan kada je diplomatija podbacila" i izrazili "iskreno žaljenje zbog civilnih žrtava tokom dogadaja iz 1999".
"Saučestvujemo sa bolom svih onih koji su u ratovima 90-ih izgubili svoje najmilije. Čuvajući uspomenu i sećanje na njih rešeni smo da uložimo još više napora kako bismo doprineli trajnom miru i stabilnosti u regionu", navodi se... »

24.mart - Dan kada je diplomatija podbacila

Politika pre 30 dana
Ambasadori osam zemalja članica NATO-a u Beogradu istakli su u zajedničkoj izjavi danas da pamte 24. mart kao dan kada je diplomatija podbacila i izrazili žaljenje zbog civilnih žrtava tokom događaja 1999. godine. U izjavi koje su potpisali ambasadori Francuske, Nemačke, Holandije, Norveške, Velike... »

Ambasadori: Dan kada je diplomatija podbacila, žalimo

B92 pre 30 dana
B92: Ambasadori: Dan kada je diplomatija podbacila, žalimo
Ambasadori osam zemalja članica NATO-a u Beogradu istakli su u zajedničkoj izjavi da pamte 24. mart kao dan kada je diplomatija podbacila.
Oni su izrazili žaljenje zbog civilnih žrtava tokom događaja 1999. godine. U izjavi koje su potpisali ambasadori Francuske, Nemačke, Holandije, Norveške, Velike Britanije i SAD, kao i otpravnik poslova Italije i konzul Kanade,... »

Ambasadori: Žao nam je što je diplomatija podbacila

RTS pre 30 dana
RTS: Ambasadori: Žao nam je što je diplomatija podbacila
Diplomatski predstavnici osam zemalja članica NATO-a izrazili su žaljenje zbog civilnih žrtava tokom događaja iz 1999. godine, ističući da 24. mart pamte kao dan kada je diplomatija podbacila.
Zajedničku izjavu saučešća potpisuju predstavnici ambasada Kanade, Francuske, Italije, Nemačke, Holandije, Norveške, Ujedinjenog Kraljevstva i Sjedinjenih Američkih Država. Saučestvujemo sa bolom svih onih koji su u ratovima... »

Zapadni ambasadori o bombardovanju: Žao nam je!

Mondo pre 30 dana
Ambasadori osam zemalja u Beogradu istakli su u zajedničkoj izjavi da pamte 24. mart kao dan kada je diplomatija podbacila i izrazili žaljenje zbog civilnih žrtava tokom događaja 1999. Obeležene dve decenije od zločina na više mesta...
Foto: FoNet U izjavi koje su potpisali ambasadori Francuske, Nemačke, Holandije, Norveške, Velike Britanije i SAD, kao i otpravnik poslova Italije i konzul Kanade, navodi se da saučestvuju s bolom "svih onih koji su u ratovima... »

Ambasade: Iskreno žaljenje zbog civilnih žrtava tokom događaja iz 1999.

Danas pre 30 dana
Pamtimo 24. mart kao dan kada je diplomatija podbacila i izražavamo iskreno žaljenje zbog civilnih žrtava tokom događaja iz 1999.godine.
Ovo su istakli u današnjoj Zajedničkoj izjavi saučešća predstavnici ambasada Kanade, Francuske, Italije, Nemačke, Holandije, Norveške, Ujedinjenog Kraljevstva i Sjedinjenih Američkih Država. Saučestvujemo sa bolom svih onih koji... »
©2019 Netmark d.o.o.