Povezane vesti

Nezaboravni intervju Vlada Divca čuvenom Lariju Kingu koji je odjeknuo jače od američkih bombi 1999. godine (video)

Telegraf pre 26 dana
Glas protiv bombardovanja koji su podigli srpski sportisti čuo je ceo svet
Pre 20 godina počelo je NATO bombardovanje koje je tokom 78 dana nanelo brojne žrtve, veliku materijalnu štetu tadašnjoj Jugoslaviji, i uz sve to potpuno zaustavilo sportska dešavanja. Šta se zaista dešavalo u Jugoslaviji malo ko... »

Slučaj bombardovanja kineske ambasade: Čovek koji je naredio napad je ubijen, a Amerikanci su morali sve debelo da plate

Telegraf pre 27 dana
Oko ovog događaja postoje brojne teorije, mada SAD i dalje tvrde da je u pitanju greška
Jedan od najmisterioznijih događaja tokom NATO agresije na Jugoslaviju 1999. godine jeste bombardovanje kineske ambasade u Beogradu. Tog 7. maja poginula su tri kineska novinara dok je 20 ljudi povređeno. Tadašnji predsednik SAD... »

(Video) Sve je već bilo dogovoreno! Rambuje je bio formalan! Ovo je bila želja OVK

Srbija danas pre 27 dana
Mirovna konferencija u Rambujeu unapred je bila osuđena na propast, jer je Holbruk pre toga u Ženevi obećao OVK nezavisnu državu, rekao je bivši potpredsednik Vlade SR Jugoslavije i premijer Srbije koji je bio član srpskog pregovaračkog tima u Rambujeu Nikola Šainović.
Šainović je podsetio da je 1997. godine bila kritska konferencija bez prisustva stranih sila i kako naglašava to je ličilo na jedan put ka miru. DAN KADA JE NIŠ ZAVIJEN U CRNO: "Dolazili su sa otkinutim rukama, trebalo nam je 15... »
©2019 Netmark d.o.o.