Povezane vesti
Najmlađi navijači Zvezde nacrtali omiljene košarkaše i doneli im sreću u derbiju (video)
Telegraf 24.03.2019
Ovako prvotimce crveno/belih vide mali umetnici. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan 106:101 u prvom meču polufinala plej ofa, a po svemu sudeći, sreću u ovom duelu doneli su im i najmlađi navijači. Naime, mališani su nacrtali svoje omiljene… »
Hoće li Zvezdaši sada konačno prihvatiti Filipa Čovića?
Telegraf 24.03.2019
Plejmejker Zvezde bio je najzaslužniji za preokret Zvezde u derbiju protiv crno-belih. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan na svom terenu u prvom susretu polufinala plej-ofa ABA lige 106:101, u meču u kojem je najbolji igrač na terenu i čovek… »
Najnovije informacije o stanju povrede Novice Veličkovića (video)
Telegraf 24.03.2019
Tokom sezone crno-beli imali su brojne povrede igrača, pa je kapiten crno-belih posle povrede na derbiju sa Zvezdom priključen "bolnici" Partizana do obavljanja pregleda. Košarkaš Partizana Novica Veličković povredio se u prvom meču plej-ofa sa Crvenom… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 2 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 2 satajoš 5 povezanih

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 1 povezana

Izrael na ivici diplomatske izolacije: Nemački ministar uputio dramatičnu poruku Tel Avivu zbog Gaze
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana