Povezane vesti

Premijerka Novog Zelanda najavila istragu napada na džamije

Glas Amerike 25.03.2019
Premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern najavila je istragu na najvišem nivou o napadu na dve džamije u Krajstčerču, u kojem je stradalo 50 ljudi. Cilj Kraljevske komisije je da istraži ne samo šta se dogodilo, nego i kako sprečiti slične napade… »

Ardern naredila istragu; "Kako je mogao da ubije 50 ljudi"

B92 25.03.2019
Velington -- Novozelandska premijerka Džasinda Ardern naredila je sprovođenje zvanične istrage na najvišem nivou da bi se utvrdilo kako je napadač mogao da ubije 50 ljudi. Podsetimo, australijski ekstremista Brenton Tarant ubio je 15. marta 50… »

Ardern naredila istragu napada na džamije na najvišem nivou

Al Jazeera 25.03.2019
Novozelandska premijerka traži istragu na najvišem nivou da bi se utvrdilo kako je napadač mogao ubiti 50 muslimana u dvije džamije. Novozelandska premijerka Jacinda Ardern naredila je da se provede zvanična istraga na najvišem nivou kako bi se… »

Ardern naredila istragu napada u Krajstčerču na najvišem nivou

Danas 25.03.2019
Novozelandska premijerka Džasinda Ardern naredila je da se sprovede zvanična istraga na najvišem nivou da bi se utvrdilo kako je napadač 15. marta mogao da ubije 50 muslimana u dve džamije. „Važno je da se ništa ne prepusti slučaju da bi se… »

Ardern naredila istragu napada u Krajstčerču na najvišem nivou

N1 Info 25.03.2019
Novozelandska premijerka Jasinda Ardern naredila je da se sprovede zvanična istraga na najvišem nivou da bi se utvrdilo kako je napadač 15. marta mogao da ubije 50 muslimana u dve džamije. "Važno je da se ništa ne prepusti slučaju da bi se utvrdilo… »

Vesti dana »