Povezane vesti
Vučić: Neka opozicija kaže da li želi izbore
Glas Zapadne Srbije 25.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je da - izbore ili njegovu glavu i poručio im da kažu da žele njegovu glavu jer, kako je naveo, drugačije ne mogu pobediti i doći na vlast, objavio je Srpski telegraf u današnjem izdanju. Vučić je u… »
Obradović: Nećemo ničiju glavu, već slobodne medije i izbore
Sandžak haber 25.03.2019
Lider pokreta “Dveri” Boško Obradović izjavio je danas da neće ničiju glavu, već izbore, uz “slobodne medije”. On je tako reagovao na autorski tekst predsjednika Srbije Aleksandra Vučića za današnji “Srpski telegraf”, u kojem je… »
Vučić poručio vođama opozicije da se vlast osvaja na izborima
Sandžak haber 25.03.2019
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić zatražio je u ponedjeljak od opozicija da se očituje što doista želi, izbore ili njegovu glavu, a opozicionim vođama poručio kako je “dosta šale” jer se vlast osvaja na izborima, sugerirajući im da se… »
Neka kažu da li želi izbore ili moju glavu: Vučićeva poruka liderima opozicije
Telegraf 25.03.2019
Ja nisam izlazna strategija za njihove gluposti, niti imam nameru da im je dam - poručio je predsednik Srbije. Vlast u Srbiji dobija se na izborima, istakao je u autorskom tekstu predsednik Aleksandar Vučić, a delu opozicije okupljenom oko Saveza za… »
Vesti dana »

"Vlada bez legitimiteta, bez volje naroda i podrške građana" Jovanov: Promašili su adresu na koju su se obratili
Kurir pre 3 satajoš 33 povezane

Kovačević: Dok sam dekan neću pozvati policiju da interveniše protiv studenata, niti ću pokretati disciplinske postupke
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

Makedonska policija se ne šali: Pohapšeni svi gradonačelnici Kočana od 2009. do danas
Telegraf pre 3 satajoš 62 povezane

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 7 satijoš 21 povezana

„Taktika salame“ vlasti u Srbiji: Nemački mediji o upotrebi zvučnog oružja tokom protesta
N1 Info pre 4 satijoš 31 povezana