Povezane vesti
Fejsa demantovao Portugalce: Nikad nisam odbio reprezenatciju! Braćo, uz vas sam
Mozzart sport 25.03.2019
Srpski vezista podržao tim Mladena Krstajića. Vesti oko Ljubomira Fejse uoči martovskih okršaja reprezentacije smenjivale su se kao na pokretnoj traci. Prvo zebnja da li će uopšte biti spreman za duele sa Nemačkom i Portugalijom, posle gostovanje u… »
Fejsa: Nikad nisam odbio da igram za reprezentaciju
N1 Info 25.03.2019
Fudbaler Benfike Ljubomir Fejsa istakao je da će uvek pružati podršku reprezentaciji Srbije. Portugalski mediji preneli su informaciju da je Fejsa zatražio od selektora Mladena Krstajića da ne igra za reprezentaciju, kako bi se sasvim oporavio od… »
Fejsa: Nikad nisam odbio da obučem nacionalni dres
Vesti online 25.03.2019
Fudbaler Benfike istakao je da je povreda jedini razlog zbog čega neće biti deo reprezentacije Srbije na gostovanju Portugalu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Ljubomir Fejsa je pre nekoliko dana zamolio selektora Mladena Krstajića da u… »
Fejsa se oglasio: Nikad nisam odbio da igram za Srbiju!
Večernje novosti 25.03.2019
Mnogo sam želeo da zaigram na najlepšem stadionu, ali povreda je bila jača. Svim srcem sam uz vas braćo - poručio je Ljubomir. Srpski fudbalski reprezentativac Ljubomir Fejsa demantovao je pisanje portugalskih medija da nije želeo da igra za… »
Fejsina poruka: Nisam nikada odbio da igram za Srbiju
Mondo 25.03.2019
Srpski fudbaler oglasio se na Instagramu. Ljubomir Fejsa, koji je u poslednje tri godine zbog raznih povreda odigrao samo jednu utakmicu za reprezentaciju Srbije, bio je na spisku selektora Mladena Krstajića za duel protiv Portugala u kvalifikacijama za… »
Fejsa: "Nikada nisam odbio da igram za Srbiju!"
Sportske.net 25.03.2019
Srpski internacionalac oglasio se na društvenim mrežama nakon jučerašnjeg dolaska na trening državnog tima. Vezni fudbaler Benfike Ljubomir Fejsa reagovao je na novinske natpise u Portugalu i demantovao ih svojim jučerašnjim postupcima. Portugalci… »
Vesti dana »
Određen pritvor za uhapšene zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Al Jazeera pre 1 satjoš 35 povezanih