Повезане вести
НАТО агресија - две деценије касније: Пилоти први у одбрани земље
Вечерње новости 25.03.2019
Неравноправна битка са снагама НАТО водила се од првог дана бомбардовања и на небу и на копну. ПРВЕ бомбе испаљене на СРЈ 24. марта 1999. године око 20 часова пале су на Косово и Метохију. Наредних 78 дана Србија је готово без… »
Американци павковића хтели одмах да убију! Тог позива из 1999. генерал се добро сећа...
Правда 25.03.2019
Када ми је зазвонио телефон, пола сата пред прву НАТО ракету, 24. марта 1999, био сам у лифту у згради Команде у Приштини на путу за склониште. Јавио сам се и чуо глас Шона Бернса, директора америчке посматрачке мисије на Косову… »
Прве бомбе пале су у 19:41
Политика 25.03.2019
Двадесет година од НАТО агресије на Савезну Републику Југославију. Сирене за ваздушну опасност, први пут у Европи после Другог светског рата, огласиле су се у тадашњој СР Југославији 24. марта 1999. године, тачно у 19:41 часова… »
Вести дана »
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 5 сатијош 1 повезана