Povezane vesti
Oliveru i mariju spaja tragedija iz: '99. Dve žene izgubile su decu i muževe i to dok su bile trudne
Blic 25.03.2019
Olivera Simić iz Novog Pazara zbog NATO bombi pre 20 godina izgubila je supruga Vladana i dvogodišnjeg sina Marka, a Marija Tošović iz Merdara jedanaestomesečnu ćerkicu Bojanu i muža Božina. I Marija i Olivera bile su trudne kada su ih zadesili najgori… »
Marija tošović iz merdara u bombardovanju izgubila ćerku i muža: Rođenje Anđelke kao uteha za bolne rane
Večernje novosti 25.03.2019
Sećanje žena koje su 1999. godine bile trudne na strepnju gde će se i kako poroditi: Bila sam u sedmom mesecu trudnoće kada su mi ubili najmilije. NIKOM nije bilo lako te 1999. godine, kada su gotovo tri meseca našu zemlju zasipale NATO bombe, ali je… »
NATO monstrumi! Ubili su mi sina od dve godine i muža: Potresna ispovest Olivere Simić!
Kurir 25.03.2019
Neprežaljeni - Bila sam u devetom mesecu trudnoće kada su mi sin i suprug Vladan poginuli, na injekcijama za smirenje dočekala sam porođaj, kroz suze se priseća Olivera Simić tog kobnog 31. maja 1999. godine. Bila sam u devetom mesecu trudnoće kada su mi… »
Vesti dana »

Protest zaposlenih u kulturi: „Prosečna zarada 76.000, 41 odsto zaposlenih će da bude ispod minimalca“
Nedeljnik pre 1 satjoš 15 povezanih

Kragujevačka policija uhapsila čoveka koji je prošle noći pokušao da obije više bankomata
Glas Šumadije pre 25 minutajoš 29 povezanih

Bivši Trampov savetnik Džon Bolton predao se vlastima nakon podizanja optužnice
Nova pre 1 satjoš 24 povezane