Povezane vesti
Oliveru i mariju spaja tragedija iz: '99. Dve žene izgubile su decu i muževe i to dok su bile trudne
Blic 25.03.2019
Olivera Simić iz Novog Pazara zbog NATO bombi pre 20 godina izgubila je supruga Vladana i dvogodišnjeg sina Marka, a Marija Tošović iz Merdara jedanaestomesečnu ćerkicu Bojanu i muža Božina. I Marija i Olivera bile su trudne kada su ih zadesili… »
Marija tošović iz merdara u bombardovanju izgubila ćerku i muža: Rođenje Anđelke kao uteha za bolne rane
Večernje novosti 25.03.2019
Sećanje žena koje su 1999. godine bile trudne na strepnju gde će se i kako poroditi: Bila sam u sedmom mesecu trudnoće kada su mi ubili najmilije. NIKOM nije bilo lako te 1999. godine, kada su gotovo tri meseca našu zemlju zasipale NATO bombe, ali je… »
NATO monstrumi! Ubili su mi sina od dve godine i muža: Potresna ispovest Olivere Simić!
Kurir 25.03.2019
Neprežaljeni - Bila sam u devetom mesecu trudnoće kada su mi sin i suprug Vladan poginuli, na injekcijama za smirenje dočekala sam porođaj, kroz suze se priseća Olivera Simić tog kobnog 31. maja 1999. godine. Bila sam u devetom mesecu trudnoće kada… »
Vesti dana »
![Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole](https://nstatic.net/711/38935711ollwew.jpg)
Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole
Blic pre 3 satajoš 1 povezana