Povezane vesti
Gimnaziji „Svetozar Marković“ orden Akademske palme
Jug press 25.03.2019
NIŠ Šezdeset pet godina rada jedne škole značajan je period trajanja. Gimnazije “Svetozar Marković” u Nišu je upravo je proslavila ovaj jubilej. Pored toga škola je proslavila deceniju postojanja bilingvalnog odeljenja na francuskom jeziku… »
Direktoru niške gimnazije francuski orden zbog dvojezičnog odeljenja
Južne vesti 25.03.2019
Zbog nastave na francuskom jeziku u Gimnaziji "Svetozar Marković", gde već 10 godina postoji dvojezično odeljenje, direktor Marjan Mišić od ambasadora Francuske dobio je Orden Akademske palme u rangu Viteza. S obzirom na to da se u svega osam škola… »
Deset godina bilingvalnog odeljenja na francuskom jeziku i 65 godina gimnazije
Niške vesti 25.03.2019
“Veoma sam srećan što sam ovde, a danas smo se okupili zbog jednog lepog događaja”, kazao je ambasador Frederik Mondolini. “Od kako sam postao ambasador ovo je moj peti dolazak u Niš, a današnji povod je jubilej bilingvalnog odeljenja na… »
Vesti dana »
Poznato stanje povređenih u požaru u barajevu: Evo gde se trenutno nalaze: Najmanje šestoro mrtvih
Blic pre 39 minutajoš 86 povezanih
Advokat Pavlović: Sud poništio našu odluku o obustavi rada, vlast izvršila opstrukciju
Danas pre 39 minutajoš 39 povezanih
"Tri mlada života su: Ugašena..." Raška tuguje za tinejdžerima koji su nastradali: "Pamtićemo ih dok smo živi"
Blic pre 4 satijoš 9 povezanih