Povezane vesti

Izbori 23. juna?

RTV 26.03.2019
BEOGRAD - Ukoliko bude vanrednih parlamentarnih izbora, oni bi mogli da se održe 23. juna, piše list Alo pozivajući se na izvor upoznat sa dešavanjima na sednici predsedništva SNS. Funkcioner Srpske napredne stranke Marko Đurić je danas izjavio da… »

Funkcioneri SNS o parlamentarnim izborima

Blic 26.03.2019
Predsedništvo vladajuće stranke zatražilo je vanredne parlamentarne izbore, a da je jedino njen lider Aleksandar Vučić bio uzdržan, kaže funkcioner SNS Marko Đurić. On je rekao da se odluka o izborima donosi sagledavanjem državnih i nacionalnih… »

"SNS se nikada nije plašila niti izbegavala izbore"

B92 26.03.2019
Beograd -- Funkcioner SNS Marko Đurić izjavio je da je Predsedništvo stranke zatražilo izbore, a da je jedino lider SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio uzdržan. Đurić je za TV Pink izjavio da je Predsedništvo stranke zatražilo vanredne… »

Vučić: Ne bih zamerio vladiki Teodosiju, Haradinaj ima pet privatnih Srba u Gračanici...

RTV 26.03.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da ne treba zamerati episkopu raško-prizrenskom Teodosiji nedavni sastanak s kosovskim ministrom unutrašnjih poslova, jer sveštenstvo treba da se kreće po… »

Đurić: SNS se nikada nije plašila niti izbegavala izbore

Večernje novosti 26.03.2019
Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić izjavio je da je Predsedništvo vladajuće stranke zatražilo vanredne parlamentarne izbore, a da je jedino njen lider, predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio uzdržan. Funkcioner Srpske napredne… »

Ako bude izbora održaće se ovog datuma!

Pravda 26.03.2019
Odluka o održavanju izbora još nije doneta. Međutim, kako saznajemo od izvora upoznatog sa dešavanjima na sednici predsedništva SNS-a izbori, ukoliko ih bude, bi mogli da se održe 23. juna. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, juče je na… »

Vučić: Nismo doneli konačnu odluku ali smo bliži vanrednim parlamentarnim izborima nego ranije

Danas 26.03.2019
Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) izjavio je da Predsedništvo stranke na današnjoj sednici nije donelo konačnu odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora ali je i dodao da u slučaju da budu raspisani, izbori neće biti… »

Vesti dana »

Na današnji dan, 24. oktobar

B92 pre 38 minutajoš 1 povezana

Nenad Prokić: Đilas uništio opoziciju

Večernje novosti pre 4 satajoš 2 povezane