Povezane vesti
"Ubio mi je dete, a kao da je bio prekršaj" Ogorčena majka žrtve muškarca kome su kaznu odlagali doktor, advokatica i…
Press 26.03.2019
Porodica Slađane Lesandrić (46), koju je pre tri godine kolima usmrtio Željko Vasić (32), revoltirana je saznanjem da je njen ubica uz pomoć advokatice i još dvoje ljudi odlagao odlazak na odsluženje zatvorske kazne. Foto:Blic Zbog odlaganja… »
Majka žrtve Željka vasića ogorčena: Besna sam što mu je advokatica odlagala robiju!
Kurir 26.03.2019
Ruža Mićić, majka poginule Slađane Lesandrić, koju je kolima usmrtio klijent Bosiljke Đukić, kaže da je nezadovoljna što su muljali s odlaskom u zatvor. Porodica Slađane Lesandrić (46), koju je pre tri godine kolima usmrtio Željko Vasić (32)… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 8 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 2 satajoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 1 povezana