Povezane vesti
Francuska vek svog fudbala obeležila i 1.500. golom (VIDEO)
Vesti online 26.03.2019
Svetski prvak, igrajući u posebnim dresovima u čast stogodišnjice nacionalnog saveza, razgalio publiku u svečarskoj atmosferi u Sen Deniju sigurnom pobedom protiv Islanda s 4:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo dogodine. Pošto je Francuska… »
Žiru pretekao Trezegea: Nadam se da ću stići Platinija
Dnevnik 26.03.2019
PARIZ: Francuski fudbaler Olivije Žiru postao je treči najbolji strelac u istoriji reprezentacije, pošto je na utakmici kvalifikacija za EURO 2020 protiv Islanda (4:0) postigao 35. gol i pretekao Davida Trezegea. Ispred njega su još samo Mišel Platini sa… »
Žiru ispred Zidana i Trezegea
Večernje novosti 26.03.2019
Žiru je postigao 35. pogodak u dresu Francuske i sada gleda u leđa samo dvojici sunarodnika - Platiniju i Anriju. Nastavlja se napredak Olivijea Žirua. Francuski napadač je u pobedi protiv Islanda (4:0) zatresao mrežu u 68. minutu. To mu je ujedno bio i… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTS pre 10 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 30 minutajoš 48 povezanih

Božić: Napadnuta sam zbog kampanje koja se vodi protiv SNS, neće uspeti da nas uplaše
Euronews pre 50 minutajoš 29 povezanih

Milojević: Biće promena u timu, Porto je jedan od favorita za osvajanje Lige Evrope
RTS pre 45 minutajoš 38 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 30 minutajoš 23 povezane