Povezane vesti
Pet fakulteta u Beogradu zainteresovano za novi master program iz IT-ja
Nova ekonomija 26.03.2019
Za novi master program iz informacionih tehnologija (IT) zainteresovano je pet beogradskih fakulteta kojima su u Naučno-tehnološkom parku predstavljeni detalji konkursa za učešće u programu. Među visokoobrazovnim institucijama koje su iskazale… »
Beogradski fakulteti zainteresovani za novi master program iz oblasti IT-a
Danas 26.03.2019
Beogradskim fakultetima danas su u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu predstavljeni detalji Javnog konkursa za izbor master programa iz oblasti IT-ja, programiranja, analize podataka i organizacije koji je nedavno pokrenulo Ministarstvo prosvete, nauke… »
Pet beogradskih fakulteta zainteresovano za novi master program u saradnji sa IT industrijom
Beta 26.03.2019
Za novi master program iz informacionih tehlogija (IT) zainteresovano je pet beogradskih fakulteta kojima su danas u Naučno-tehnološkom parku predstavljeni detalji konkursa za učešće u programu. Javni konkurs za izbor master programa iz oblasti IT-ja… »
Vesti dana »
Vanredna situacija u 11 opština – bez struje više od 6.000 domaćinstava, radi se na stabilizaciji snabdevanja
RTS pre 38 minutajoš 35 povezanih
"Protesti stavljeni pod kontrolu, spremni smo za rat!" Raste broj mrtvih, Iran odgovorio na Trampovu pretnju da pre pregovora možda prvo ide intervencija (foto)
Kurir pre 13 minutajoš 25 povezanih
Glumica uhvaćena kako pravi grimase jer nije osvojila Zlatni globus: Svet u šoku zbog sramne reakcije
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih
Fond PIO: Od danas do 28. januara prijave penzionera za besplatan oporavak u banjama
Nova ekonomija pre 7 minutajoš 15 povezanih