Повезане вести
Сајам образовања и запошљавања у Крагујевцу
РТК 26.03.2019
Традиционални 12. „Сајам образовања и запошљавања“ биће одржан 28. и 29. марта. Под покровитељством града, организатор је Шумадија сајам, а реализује се у сарадњи са Националном службом за запошљавање и школском управом… »
Више од 100 излагача на овогодишњем Сајму образовања и запошљавања
Ритам града Кг 26.03.2019
Традиционални, 12. по реду, “Сајам образовања и запошљавања”, који Шумадија сајам организује у сарадњи са Националном службом запошљавања и школском управом, а под покровитељством града Крагујевца, биће одржан 28. и 29… »
Вести дана »
Ескалација сукоба: Трамп најављује уништење иранских капацитета и напад на Натанз
Наслови.аи пре 2 минутајош 64 повезане
Србија на удару: Огласио се РХМЗ, ветар од преко 100 км/х већ удара, стижу град и олујно невреме
Телеграф пре 2 сатајош 24 повезане
"Да ли је опет холидеј у питању, не знам!" Јованов о седници на којој ће се расправљати о поверењу Влади: "Једини начин да се одржи био да се утврди када ће благоизволети да буду ту они који су је тражили"
Блиц пре 1 сатјош 18 повезаних
"Звекнуо ми је такву шамарчину да сам одлетела на други крај собе", Оливера Катарина доживела је шок на снимању
Курир пре 7 минутајош 64 повезане
Афричка куга свиња: Стање на терену, кадровске промене и доследно спровођење мера
Наслови.аи пре 4 сатијош 26 повезаних