Povezane vesti
Seldranova poruka na Dan svetskog teatra
Politika 27.03.2019
Pre nego što sam kročio u pozorište moji učitelji su već bili tamo. Sagradili su svoje kuće i svoje poetike na ostacima sopstvenog života, zapisao je Karlos Seldran, ugledni kubanski reditelj, dramaturg, dramski pedagog i univerzitetski profesor, u… »
Pozorište je zasebna zemlja koja obuhvata čitav svet
Danas 27.03.2019
Povodom Svetskog dana pozorišta Pre nego što sam kročio u pozorište, moji učitelji su već bili tamo. Sagradili su svoje kuće i svoje poetike na ostacima sopstvenog života. Mnogi od njih su nepoznati ili ih jedva pamte: radili su u tišini, u poniznosti… »
Poruka Karlosa Seldrana za Svetski dan pozorišta
Dnevnik 27.03.2019
BEOGRAD: Danas se obeležava Svetski dan pozorišta i tradicionalno se u svim teatrima uoči izvođenja predstave čita poruka nekog od uglednih pozorišnih stvaralaca. Tradicionalnu poruku povodom Svetskog dana pozorišta koju svake godine objavljuje… »
Vesti dana »
Požar u Deliblatskoj peščari zahvatio više od 3.500 hektara
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 50 povezanih
Sindikati N1, Forbes, Nova.rs i Radara: Nećemo prihvatiti da novinarstvo bude bilo čiji plen
N1 Info pre 4 satijoš 35 povezanih
Tramp preti bombardovanjem Omana ako mu se 'nađe na putu' dogovora sa Iranom
BBC News pre 4 satijoš 29 povezanih
(Radarski snimak) Pljuskovi i osveženje, pa niz dana sa 42 u plusu! Brutalni toplotni talas pržiće sve pred sobom od ovog datuma, a evo kakva je završnica avgusta i šta se očekuje u septembru
Blic pre 2 satajoš 34 povezane
Požari širom Srbije: Lokalizovan požar na Bovanskom jezeru, teška borba u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih