Povezane vesti
Seldranova poruka na Dan svetskog teatra
Politika 27.03.2019
Pre nego što sam kročio u pozorište moji učitelji su već bili tamo. Sagradili su svoje kuće i svoje poetike na ostacima sopstvenog života, zapisao je Karlos Seldran, ugledni kubanski reditelj, dramaturg, dramski pedagog i univerzitetski profesor, u… »
Pozorište je zasebna zemlja koja obuhvata čitav svet
Danas 27.03.2019
Povodom Svetskog dana pozorišta Pre nego što sam kročio u pozorište, moji učitelji su već bili tamo. Sagradili su svoje kuće i svoje poetike na ostacima sopstvenog života. Mnogi od njih su nepoznati ili ih jedva pamte: radili su u tišini, u… »
Poruka Karlosa Seldrana za Svetski dan pozorišta
Dnevnik 27.03.2019
BEOGRAD: Danas se obeležava Svetski dan pozorišta i tradicionalno se u svim teatrima uoči izvođenja predstave čita poruka nekog od uglednih pozorišnih stvaralaca. Tradicionalnu poruku povodom Svetskog dana pozorišta koju svake godine objavljuje… »
Vesti dana »
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 4 satijoš 2 povezane
Rus pretučen u Beogradu: Huligani ga napali na Voždovcu, pa opljačkali: Policija traga za huliganima
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Ko je bio Igor Bojović: Ko Dramski pisac i upravnik pozorišta "Boško Buha", hrabro se borio sa opakom bolešću
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Policija u Gruziji uhapsila dvojicu opozicionih lidera tokom protesta
Danas pre 10 satijoš 1 povezana