Povezane vesti

Stanija bi gastozu dobro poslužila! Luna dobro osmotrila situaciju pa žestoko oplela: A tek da čujete odgovor vrele crnke…

Stanija bi gastozu dobro poslužila! Luna dobro osmotrila situaciju pa žestoko oplela: A tek da čujete odgovor vrele crnke…

Kurir 27.03.2019
Luna Đogani veoma se iznenadila kada je videla Gastoza u Beloj kući. On je zajedno sa Jami držao ceo rijaliti na nogama do kasno u noć, ali pošto je u toku bilo slavlje u Mićinu čast, blogerka i njen dečko nisu prisustvovali žurki. Ipak, njoj je i te… »
DOBRO BI MU POSLUŽILA: Luna BEZ DLAKE na jeziku nagazila Staniju zbog Gastoza, a evo šta je rekla o bivšem! (VIDEO)

DOBRO BI MU POSLUŽILA: Luna BEZ DLAKE na jeziku nagazila Staniju zbog Gastoza, a evo šta je rekla o bivšem! (VIDEO)

Svet & Skandal 27.03.2019
Tokom prethodne noći u Belu kuću ušao je Nenad Sinđelić Gastoz u pratnji svoje koleginice Jasne Milenković Jami kako bi zadrugarima priredili nezaboravan provod. Dolazak pevača je obradovao sve zadrugare, a zbog njegovog prisustva Luna Đogani je bila… »
Gastoz ušao u zadrugu pa napravio lom: Stanijina haljinica ga ohladila, Luna nije prestajala da ga grli: A evo kako je…

Gastoz ušao u zadrugu pa napravio lom: Stanijina haljinica ga ohladila, Luna nije prestajala da ga grli: A evo kako je…

Kurir 27.03.2019
Nenad Marinković Gastoz postao je na kratko član rijalitija "Zadruga 2". On je došao zbog žurke kako bi zabavio ukućane, a Luna Đogani i Marko Miljković bili su šokirani njegovim ulaskom. No, onaj ko se najviše obradovao gostu, jeste Stanija Dobrojević… »
Gastoz ušao u Zadrugu, Marko se odmah pozdravio sa njim, Luna prebledela od šoka, pa sa svojim dečkom odmah napustila kuću!

Gastoz ušao u Zadrugu, Marko se odmah pozdravio sa njim, Luna prebledela od šoka, pa sa svojim dečkom odmah napustila kuću!

Svet & Skandal 27.03.2019
Ove noći u Zadrugu je ušao Nenad Marinković Gastoz o čijem se odnosu sa Lunom Đogani u ovom rijalitiju dosta pričalo. Gastoz je ušao kao specijalni gost, a Luni i njenom dečku Marku Miljkoviću nije bilo ni malo svejedno kada su ga ugledali. Marko se… »
"Razočarala me, šapnula mi je nešto": Luna i Marko napustili žurku zbog Gastoza, a on čim je izašao sve ispričao

"Razočarala me, šapnula mi je nešto": Luna i Marko napustili žurku zbog Gastoza, a on čim je izašao sve ispričao

Blic 27.03.2019
Nenad Marinković Gastoz sinoć je ušao u "Zadrugu" kako bi nastupio na žurki, a Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković bili su šokirani kada su ga videli. Luna Đogani nedavno je javno priznala da je sa Gastozom imala seksualne odnose, zbog čega se o toj… »

Vesti dana »