Povezane vesti
Vladimir je sam sebi odsekao nogu kuhinjskim nožem, a onda se u sve umešala policija
Blic 27.03.2019
Ukrajinac Vladimir Tverdohleb (62) bio je prinuđen da sam sebi odseče desnu nogu ispod kolena kako bi sprečio širenje gangrene. Nesrećni čovek, koji živi sa suprugom Tatjanom u selu Ohtirka na severoistoku Ukrajine, nije imao dovoljno novca za bolničko… »
Vladimiru je noga počela da truli, pa se odlučio na radikalan potez: Sam je odsekao kuhinjskim nožem, a ono što je uradila…
Kurir 27.03.2019
Ukrajinac Vladimir Tverdohleb (62) bio je prinuđen da sam sebi odseče desnu nogu ispod kolena kako bi sprečio širenje gangrene. Nesrećni čovek, koji živi sa suprugom Tatjanom u selu Ohtirka na severoistoku Ukrajine, nije imao dovoljno novca za bolničko… »
Vesti dana »
Nikola Jokić ostvario tripl-dabl: Dončić pogodio za pobedu Lejkersa protiv Denvera
Euronews pre 34 minutajoš 19 povezanih
Nakon hladnog jutra, pretežno sunčano i toplo vreme: Danas do 20 stepeni
Euronews pre 13 minutajoš 13 povezanih
Uživo "Likvidiraćemo Netanjahua"; Tramp najavio novi udar; Britanija šalje hiljade dronova presretača? FOTO/VIDEO
B92 pre 4 minutajoš 12 povezanih
Priština počinje primenu zakona o strancima, dozvole za zaposlene i studente na 12 meseci
RTV pre 9 minutajoš 6 povezanih
Dončić trojkom u zadnjoj sekundi presudio Denveru posle produžetka, tripl-dabl Jokića
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih