Povezane vesti
Vladimir je sam sebi odsekao nogu kuhinjskim nožem, a onda se u sve umešala policija
Blic 27.03.2019
Ukrajinac Vladimir Tverdohleb (62) bio je prinuđen da sam sebi odseče desnu nogu ispod kolena kako bi sprečio širenje gangrene. Nesrećni čovek, koji živi sa suprugom Tatjanom u selu Ohtirka na severoistoku Ukrajine, nije imao dovoljno novca za bolničko… »
Vladimiru je noga počela da truli, pa se odlučio na radikalan potez: Sam je odsekao kuhinjskim nožem, a ono što je uradila…
Kurir 27.03.2019
Ukrajinac Vladimir Tverdohleb (62) bio je prinuđen da sam sebi odseče desnu nogu ispod kolena kako bi sprečio širenje gangrene. Nesrećni čovek, koji živi sa suprugom Tatjanom u selu Ohtirka na severoistoku Ukrajine, nije imao dovoljno novca za bolničko… »
Vesti dana »
Dan studenata pod sloganom "Sloboda studentima": Tišina ispred Rektorata, pa glasni uzvici ispred policije
N1 Info pre 38 minutajoš 13 povezanih
Odron zatvorio magistralni put Bijeljina-Tuzla, proglašena opasnost od poplava
RTV pre 2 satajoš 27 povezanih
UŽIVO Iran otvorio Ormuz za humanitarnu pomoć; Arakči: Obezbediti uslove za konačan kraj rata
Sputnik pre 1 satjoš 48 povezanih
Biće zahtevno, teren je sa veštačkom travom! Stanković pred duel u Surdulici: Da završimo sezonu onako kako svi očekujemo
Dnevnik pre 28 minutajoš 44 povezane