Повезане вести
Владимир је сам себи одсекао ногу кухињским ножем, а онда се у све умешала полиција
Блиц 27.03.2019
Украјинац Владимир Твердохлеб (62) био је принуђен да сам себи одсече десну ногу испод колена како би спречио ширење гангрене. Несрећни човек, који живи са супругом Татјаном у селу Охтирка на североистоку Украјине, није имао… »
Владимиру је нога почела да трули, па се одлучио на радикалан потез: Сам је одсекао кухињским ножем, а оно што је урадила…
Курир 27.03.2019
Украјинац Владимир Твердохлеб (62) био је принуђен да сам себи одсече десну ногу испод колена како би спречио ширење гангрене. Несрећни човек, који живи са супругом Татјаном у селу Охтирка на североистоку Украјине, није имао… »
Вести дана »
Блокирани аеродроми, све стало, спрема се напад?! Русија издала хитно упозорење, може да почне у сваком тренутку: "Бежите!" (фото, видео)
Блиц пре 1 сатјош 17 повезаних
Рхзм издао упозорење за данашњи дан: Магла "прогутала" Србију, возачи возите опрезно
Мондо пре 1 сатјош 11 повезаних
НБА: Победе Индијане, Финикса и Сан Антонија, Расел Вестбрук стигао до новог трипл-дабла у сезони
Данас пре 38 минутајош 13 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 1 сатјош 6 повезаних
Жена и мушкарац убијени у изнајмљеном стану у Никшићу: Свему претходио стравичан позив, за убицом се трага
Телеграф пре 37 минутајош 10 повезаних