Povezane vesti
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Radio 021 27.03.2019
Zlatarićeva i okolne ulice nemaju vode zbog havarije. Ovaj deo Petrovaradina bez vode će biti do 14 časova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Autor: 021.rs… »
Bez vode zbog havarije deo Petrovaradina
Moj Novi Sad 27.03.2019
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 časova biti Zlatarićeva i okolne ulice u Petrovaradinu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Sremski Karlovci do 13 sati bez vode
Moj Novi Sad 27.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti celo naselje Sremski Karlovci. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, javljaju iz "Vodovoda".… »
Deo Detelinare bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 27.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Stevana Divnina Babe u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Ulica Stevana Divnina Babe bez vode zbog havarije
Radio 021 27.03.2019
Ulica Stevana Divnina Babe nema vode zbog havarije. Ova ulica bez vode će biti do 14 časova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Autor: 021.rs… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 4 satijoš 1 povezana