Povezane vesti
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Radio 021 27.03.2019
Zlatarićeva i okolne ulice nemaju vode zbog havarije. Ovaj deo Petrovaradina bez vode će biti do 14 časova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Autor: 021.rs… »
Sremski Karlovci do 13 sati bez vode
Moj Novi Sad 27.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti celo naselje Sremski Karlovci. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, javljaju iz "Vodovoda".… »
Bez vode zbog havarije deo Petrovaradina
Moj Novi Sad 27.03.2019
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 časova biti Zlatarićeva i okolne ulice u Petrovaradinu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Detelinare bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 27.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Stevana Divnina Babe u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Ulica Stevana Divnina Babe bez vode zbog havarije
Radio 021 27.03.2019
Ulica Stevana Divnina Babe nema vode zbog havarije. Ova ulica bez vode će biti do 14 časova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Autor: 021.rs… »
Vesti dana »

"Ana je moj brat": Boban Rajović otkrio da li će snimiti duet sa Nikolićevom, spomenuo i Raleta
Mondo pre 24 minutajoš 39 povezanih

Izrael deportovao Gretu Tunberg i još 170 osoba, među njima i srpski student
Danas pre 3 satajoš 30 povezanih

Plan za Gazu: Počeli indirektni pregovori Izraela i Hamasa u Egiptu
BBC News pre 14 minutajoš 39 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 6 satijoš 43 povezane

Sebastijanu vlada trajala 14 sati, najkraće u istoriji: Makron mu poverio specijalan zadatak, ima rok 48 sati
Mondo pre 9 minutajoš 27 povezanih