Povezane vesti
Vulin: Žao mi je što NATO nema hrabrosti da prizna zločin
Sputnik 27.03.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da mu je žao što NATO nema hrabrosti da kaže da je bombardovanje Jugoslavije bilo greška, ako ne i strašan zločin. „A bio je zločin“, rekao je Vulin, komentarišući izjavu generalnog sekretara NATO-a Jensa… »
Žao mi je što NATO nema hrabrosti da prizna zločin: Vulin poručio da je agresija na sr Jugoslaviju promenila čitav svet
Telegraf 27.03.2019
Ministar odbrane je rekao da veliki i moćni nisu u stanju da priznaju svoje greške, te dodao da je NATO agresija bila ne greška, nego strašan zločin protiv Srbije i njenog naroda. Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da mu je žao što NATO nema… »
Vulin: Žao mi je što NATO nema hrabrosti da prizna zločin
Studio B 27.03.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da mu je žao što NATO nema hrabrosti da kaže da je bombardovanje Jugoslavije bilo greška, ako ne i strašan zločin. „A bio je zločin“, rekao je Vulin komentarišući izjavu generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga… »
Vesti dana »
"Beogradski marš": Šetnja od 39 kilometara kroz Beograd na godišnjicu studentskog poziva na zborove
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih
Dogovor u Prištini prvi pozitivni signal za Srbe na KiM, ali može li se verovati Kurtiju
Sputnik pre 1 satjoš 31 povezana
BLOG UŽIVO: Tramp tvrdi da je Iran poražen, Teheran preti odmazdom ako budu pogođeni njegovi objekti; Kac: Rat ulazi u odlučujuću fazu (FOTO)
Insajder pre 1 satjoš 69 povezanih
Ambasadori Nemačke i Francuske u Prištini podržali dogovor o primeni Zakona o strancima
NIN pre 5 satijoš 28 povezanih