Povezane vesti
Vulin: Žao mi je što NATO nema hrabrosti da prizna zločin
Sputnik 27.03.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da mu je žao što NATO nema hrabrosti da kaže da je bombardovanje Jugoslavije bilo greška, ako ne i strašan zločin. „A bio je zločin“, rekao je Vulin, komentarišući izjavu generalnog sekretara NATO-a Jensa… »
Žao mi je što NATO nema hrabrosti da prizna zločin: Vulin poručio da je agresija na sr Jugoslaviju promenila čitav svet
Telegraf 27.03.2019
Ministar odbrane je rekao da veliki i moćni nisu u stanju da priznaju svoje greške, te dodao da je NATO agresija bila ne greška, nego strašan zločin protiv Srbije i njenog naroda. Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da mu je žao što NATO nema… »
Vulin: Žao mi je što NATO nema hrabrosti da prizna zločin
Studio B 27.03.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da mu je žao što NATO nema hrabrosti da kaže da je bombardovanje Jugoslavije bilo greška, ako ne i strašan zločin. „A bio je zločin“, rekao je Vulin komentarišući izjavu generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga… »
Vesti dana »

Košarkaši Srbije savladali Portugal: Brine povreda Bogdana Bogdanovića
Nedeljnik pre 17 minutajoš 40 povezanih

Jako loše u oba smera, sramotno: Trener Sokolova revoltiran! Ništa od transfera: Crvena zvezda odbila ponudu za Elšnika!
Hot sport pre 52 minutajoš 29 povezanih

Veljanovski: Vučićeva namera raskrinkana, ne znamo šta je Srbija ponudila UG da bi se oslobodila nezavisnih medija
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih