Povezane vesti
Vulin: Žao mi je što NATO nema hrabrosti da prizna zločin
Sputnik 27.03.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da mu je žao što NATO nema hrabrosti da kaže da je bombardovanje Jugoslavije bilo greška, ako ne i strašan zločin. „A bio je zločin“, rekao je Vulin, komentarišući izjavu generalnog sekretara NATO-a Jensa… »
Žao mi je što NATO nema hrabrosti da prizna zločin: Vulin poručio da je agresija na sr Jugoslaviju promenila čitav svet
Telegraf 27.03.2019
Ministar odbrane je rekao da veliki i moćni nisu u stanju da priznaju svoje greške, te dodao da je NATO agresija bila ne greška, nego strašan zločin protiv Srbije i njenog naroda. Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da mu je žao što NATO nema… »
Vulin: Žao mi je što NATO nema hrabrosti da prizna zločin
Studio B 27.03.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da mu je žao što NATO nema hrabrosti da kaže da je bombardovanje Jugoslavije bilo greška, ako ne i strašan zločin. „A bio je zločin“, rekao je Vulin komentarišući izjavu generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga… »
Vesti dana »

Napeto u SO Zaječar: Muškarci sa fantomkama ušli u zgradu koju obezbeđuje kordon žandarmerije
NIN pre 26 minutajoš 30 povezanih

Šapić: Saobraćaj na Trgu republike, Terazijama i Vasinoj ulici biće pušten do 1. septembra
Nova ekonomija pre 21 minutajoš 21 povezana

Zelenski: Sankcije protiv Rusije mogu biti efikasne ako budu dovoljno snažne
NIN pre 3 satajoš 19 povezanih