Повезане вести
Брегзит: Тереза Меј се повлачи ако њен план добије подршку у Парламенту
Радио 021 27.03.2019
Премијерка на састанку са Торијевцима није навела тачан датум одласка са функције, али ужурбано ради на добијању подршке у Парламенту. Реутерс Британска премијерка Тереза Меј Британска премијерка Тереза Меј обећала је… »
Јужне вести 27.03.2019
Реутерс Британска премијерка Тереза Меј Британска премијерка Тереза Меј обећала је Торијевцима да ће се повући са функције ако њен план за излазак из Европске уније добије подршку у Парламенту. Премијерка је на састанку Комитета… »
Меј обећала повлачење са чела владе ако посланици подрже њен споразум о Брегзиту
Нови магазин 27.03.2019
Британска премијерка Тереза Меј обећала је посланицима своје Конзервативне странке да ће се повући са чела владе ако они подрже њен споразум о Брегзиту. "Спремна сам да напустим овај посао раније него што сам планирала како бих… »
BBC News 27.03.2019
Премијерка на састанку са Торијевцима није навела тачан датум одласка са функцију, али ужурбано ради на добијању подршке у Парламенту. Британска премијерка Тереза Меј обећала је Торијевцима да ће се повући са функције ако њен… »
Вести дана »
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 37 повезаних
БЛОГ УЖИВО Студенти стигли до зграде јавног сервиса, узвикују: „РТС – СНС“
Нова пре 14 минутајош 23 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
Евидентирано више од 45.000 нелегалних објеката: Највише грађана се на овај начин пријавило за легализацију
Мондо пре 13 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане