Повезане вести
Ђилас: Избори у овој атмосфери вероватно би довели до инцидената и жртава
Данас 28.03.2019
Тренутна атмосфера у Србији је таква да би евентуални избори могли да доведу до инцидената и насиља и то сам пренео америчким саговорницима, рекао је у интервјуу за Глас Америке један од лидера Савеза за Србију Драган Ђилас… »
Ђурић: Неће тајкун Ђилас одлучивати о изборима
Мондо 28.03.2019
Потпредседник Главног одбора владајуће СНС Марко Ђурић изјавио да "ни тајкуну Ђиласу, нити било коме другоме неће бити дозвољено да одлучује о томе да ли ће и када грађанима бити понуђено дана изборима искажу своју демократску… »
Ђилас: Избори би могли да доведу до насиља
Мондо 28.03.2019
Један од лидера Савеза за Србију Драган Ђилас изјавио је да је тренутна атмосфера у Србији таква да би евентуални избори могли да доведу до инцидената и насиља, и да је тај став пренео и америчким саговорницима током посете… »
Ђилас: Избори у овој атмосфери вероватно би довели до инцидената и жртава
Правда 28.03.2019
Тренутна атмосфера у Србији је таква да би евентуални избори могли да доведу до инцидената и насиља и то сам пренео америчким саговорницима, рекао је у интервјуу за Глас Америке један од лидера Савеза за Србију Драган Ђилас… »
Ђилас: Атмосфера у Србији је таква да би избори могли да доведу до инцидената
Радио 021 28.03.2019
Један од лидера Савеза за Србију Драган Ђилас изјавио је да је тренутна атмосфера у Србији таква да би евентуални избори могли да доведу до инцидената и насиља, и да је тај став пренео и америчким саговорницима током посете… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против горана весића и још 12 особа: Огласило се ВЈТ у Новом Саду о истрази у случају пада надстрешнице
Блиц пре 1 сатјош 55 повезаних

Студент у Новом Саду ступио у штрајк глађу због притвора
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 18 повезаних

Ово је последња објава Роберта Редфорда: "Млад сам изгубио мајку, суочавао се са неуспесима, падао испите..."
Курир пре 2 сатајош 47 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 4 сатијош 31 повезана