Povezane vesti

Vučić i Han o evrointegracijama, regionu, dijalogu

RTS 28.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u vili "Mir" sa komesarom EU za proširenje Johanesom Hanom, sa kojim je razgovarao o putu Srbije u EU, odnosima u regionu i dijalogu Beograda i Prištine. Evropski komesar insistirao je na napredovanju u… »

Vučić mladima: Uspešan si onoliko koliko si puta uspeo da se podigneš

B92 28.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je mladima da se uspeh ne meri brojem pobeda, već time koliko puta je neko uspeo da se ponovo podigne. On je to rekao nakon što mu je, na ceremoniji proglašenja evropskog komesara Johanesa Hana ambasadorom… »

Han u dvodnevnoj poseti Srbiji, danas s Vučićem

Dnevnik 28.03.2019
BRISEL: Evropski komesar za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanes Han doputovaće danas u dvodnevnu posetu Srbiji gde će se sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Sastanak dvojice sagovornika predviđen je za 19.30 sati u Vili Mir… »

Han u Beogradu: Šta je rekao Vučiću...

Mondo 28.03.2019
Evropski komesar Han u razgovoru sa Aleksandrom Vučićem insistirao je na napredovanju u oblasti demokratije i vladavine prava zarad dobrobiti društva i kretanja Srbije na njenom evropskom putu, saopšteno posle sastanka. Evropski komesar za pregovore o… »

Golubačka tvrđava od petka otvorena za posetioce

RTS 28.03.2019
Dragulj Dunava, kako još zovu Golubački grad, biće ponovo dostupan posetiocima posle pet godina rekonstrukcije. Vrata obnovljene tvrđave otvoriće predsednik Aleksandar Vučić i komesar Evropske unije Johanes Han. Skidanje skela sa kula Golubačkog… »

Han ambasador Igara mladih, Vučiću priznanje za podršku

RTV 28.03.2019
BRISEL - Evropski komesar za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanes Han proglašen je danas u Beogradu za novog ambasadora Sportskih igara mladih, a predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću je uručeno specijalno priznanje za podršku i… »

Vučić s Hanom: Srbija će se ponašati u skladu s ponašanjem zemalja EU

B92 28.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u vili "Mir" sa komesarom EU za proširenje Johanesom Hanom. Oni su razgovarali o evropskim integracijama Srbije, situaciji u regionu i problemima u dijalogu sa Prištinom. Evropski komesar insistirao je na… »

Vučić i Han o evropskim integracijama, regionu i dijalogu sa Prištinom

Novi magazin 28.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa evropskim komesarom za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesom Hanom o evropskim integracijama Srbije, situaciji u regionu i problemima u dijalogu sa Prištinom, saopštio je… »

Han ambasador Igara mladih, Vučiću priznanje za podršku

Dnevnik 28.03.2019
BEOGRAD: Evropski komesar za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanes Han proglašen je danas popodne u Beogradu za novog ambasadora Sportskih igara mladih, a predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću je uručeno specijalno priznanje za podršku i… »

Vučić i Han na otvaranju Golubačke tvrđave u petak 29. marta

Danas 28.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i evropski komesar za susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanes Han prisustvovaće u petak 29. marta otvaranju obnovljene srednjovekovne tvrđave Golubački grad. Kako je najavljeno iz Predsedništva Srbije… »

Vučić danas sa Hanom u Beogradu

Blic 28.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa komesarom EU za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanesom Hanom, najavljeno je iz službe za saradnju sa medijima predsednika Srbije. Posle sastanka u vili "Mir", čiji je… »

Han u dvodnevnoj poseti Srbiji, danas sa Vučićem

Vesti online 28.03.2019
Evropski komesar za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanes Han doputovaće danas u dvodnevnu posetu Srbiji, gde će se sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Sastanak Vučića i Hana predviđen je za 19.30 u Vili Mir, saopšteno je iz… »

Han u dvodnevnoj poseti Srbiji, danas s Vučićem

B92 28.03.2019
Brisel -- Evropski komesar za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanes Han doputovaće danas u dvodnevnu posetu Srbiji. On će se u Beogradu sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Sastanak dvojice sagovornika predviđen je za 19.30 sati… »

Han stiže u dvodnevnu posetu Srbiji

RTS 28.03.2019
Evropski komesar za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanes Han doputovaće u dvodnevnu posetu Srbiji, gde će se u toku dana sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Sastanak Vučića i Hana predviđen je za 19.30 u Vili Mir, saopšteno… »

Vesti dana »