Povezane vesti

U izraelskom udaru ubijeno sedam Iranaca

B92 28.03.2019
Jerusalim -- Sedam članova iranskih oružanih snaga ubijeno je u izraelskim udarima iz vazduha na skladište oružja kraj međunarodnog aerodroma Alepo. Izraelski mediji preneli su izveštaje Sirijske ospervatorije za ljudska prava. Sirijska vojska je… »

Izrael potvrdio da je izveo napad na Siriju, ubivši sedmoricu boraca

Novi magazin 28.03.2019
Izrael je danas potvrdio da je izveo udar iz vazduha prošle noći na severni deo Sirije,a u tom napadu, kako je saopštila Sirijska opservatorija za ljudska, prava je ubijen jedan Iranac i šest iračkih boraca, saveznika snaga sirijskog predsednika… »

Pogledajte: Ovako je Izrael raketirao Alep (video)

Večernje novosti 28.03.2019
Sirijski mediji objavili su snimak na kojem se mogu videti posledice jučeršnjeg bombardovanja izraelskih snaga po gradu Alepu. Sirijski mediji objavili su snimak na kojem se mogu videti posledice jučeršnjeg bombardovanja izraelskih snaga po gradu… »

Izrael raketirao aerodrom u Alepu, sirijska PVO odbila napad (VIDEO)

Vesti online 28.03.2019
Sirijska državna televizija javila je da je na severo-istoku provincije Alep izveden vazdušni napad. Prema navodima televizije, protivvazdušna odbrana sirijske armije je odbila napad i oborila niz ciljeva. Televizija je navela da je napad izvela… »

Rastu tenzije: Izraelci napali aerodrom u Alepu (foto)

Večernje novosti 27.03.2019
Sirijska državna televizija objavila je da je na severo-istoku provincije Alep izveden vazdušni napad. Eksplozije se čuju iz oblasti aerodroma u Alepu. Sirijska državna televizija objavila je da je na severo-istoku provincije Alep izveden vazdušni… »

Vesti dana »